Bedrijventrefpunt
Image default
Financieel

Incassobureau incassoadvocaten.nl

Toen ik laatst een incassobureau zocht kwam ik incassoadvocaten.nl tegen. Daar las ik op de website dat zij zowel kleine- als grote bedragen innen. En dat het mij niets kost! Zo heb ik er dus geen kosten aan maar krijg ik wel het geld waar ik recht op heb terug. Ik heb namelijk mijn eigen bedrijf. En een aantal afnemers van mij betalen hun facturen niet… Dat terwijl ik de producten wel gewoon op tijd afgeleverd heb. En ook de juiste! Daarom ben ik van plan om een incassobureau in te gaan schakelen. Echter heb ik daar gelukkig nog niet eerder mij te maken gehad. Nadeel is dan alleen dat ik op zoek moet naar welke goed is. En het liefst ook in de buurt zit. Dat is iets wat mij heel fijn lijkt.

Incassobureau Veenendaal

Omdat ik uit Veenendaal kom, ben ik daar naar een incassobureau gaan zoeken. En op het internet kwam ik al snel Incassoadvocaten.nl tegen. Omdat ik al die teksten waar ik dus al over had verteld, zoals dat het mij niets kost etc., was ik daar erg in geïnteresseerd in geraakt. Ik heb hen dan ook opgebeld en kreeg direct een advocaat op het gebied van incasso aan de lijn. Zij gaf aan dat zij als incassobureau zowel kleine- als grote bedragen innen. Dat is voor mij heel erg belangrijk, gaf ik aan. Dit omdat bij de openstaande facturen van mijn debiteuren de prijzen heel erg verschillen. Wellicht dat sommigen wel heel klein zijn. Maar alsnog wil ik dat gewoon krijgen. Want dat alles bij elkaar is wel weer veel waard!

Incassoadvocaten.nl inschakelen

Uiteindelijk besloot ik dan ook om dit incassobureau in te schakelen voor mijn debiteuren. En al snel werden de eerste facturen wel betaalt! Jammer om te zien dat dat pas gebeurt wanneer ik een incassobureau in mijn armen heb gesloten. Maar dat liever dan dat het nooit gebeurt.