Bedrijventrefpunt
Image default
Financieel

BTW scan voor ondernemers

BTW scan voor ondernemers

Als u graag wilt weten hoe uw bedrijf ervoor staat, dan kunnen wij eenvoudig voor u een BTW quick scan uitvoeren, zodat u precies op de hoogte bent wat de risico’s van het bedrijf zijn. In een BTW scan wordt het bedrijf bekeken op alle activiteiten en of hiervoor gevolgen zijn voor de BTW. Dit gebeurt door het afnemen van verschillende interviews om achter de bedrijfsprocessen te komen en of hier kritieke punten tussen zitten die aandacht nodig hebben. Na de btw scan heeft u een beeld van hoe uw bedrijf ervoor staat en of er mogelijkheden zijn op het gebied van BTW-heffing. 

Heldere rapportage na BTW scan

Na het uitvoeren van de BTW scan maken wij voor uw onderneming een duidelijke rapportage waarin onze adviezen en bevindingen staan als het gaat om de fiscale kansen en risico’s. De rapportage wordt met de manager of directie besproken, hierna kan door ons een plan van aanpak worden opgesteld om te kansen te benutten en de risico’s te verminderen. 

De kosten voor een BTW scan liggen ongeveer rond de 300 tot 600 euro. De prijs hangt af van een aantal factoren zoals de grootte van het bedrijf en de complexiteit van de scan. Van te voren wordt er duidelijk met u gecommuniceerd wat de kosten voor de scan zullen zijn.

Houtsma BTW-advies

Houtsma BTW-advies helpt u graag met al uw BTW gerelateerde vragen. Sinds 2013 zijn wij specialist in BTW zaken en zorgen wij ervoor dat wij voortdurend bijgeschoold blijven door het bijwonen van vakbeurzen en overleggen. Door deze strategie kunnen wij dezelfde adviezen tegen een lagere prijs dan onze concurrenten aanbieden. Dit komt omdat wij minder onderzoek naar de vakkennis hoeven uit te voeren en hierdoor zijn wij minder tijd kwijt om u van advies te voorzien. Bekijk de website voor meer informatie of neem gerust contact met ons op voor meer vragen. https://www.houtsmabtwadvies.nl/over-ons/

 

https://www.houtsmabtwadvies.nl/diensten/btw-quick-scan/