Bedrijventrefpunt
Image default
Financieel

Autoschade Haaksbergen voor hulp onderweg

Met Autoschade Haaksbergen helpen we u graag verder. Een barst of sterretje is zo gemaakt in uw auto. Erg zonde wanneer de auto nieuw is, maar ook gevaarlijk voor wanneer het sterretje doorslaat in een ruit of u geen zicht meer heeft in de auto. Bij Autoschade Haaksbergen staan we voor u klaar om uw auto weer helemaal te herstellen. Met de beste vakmensen in de garage is onze onafhankelijke autoschadebedrijf voor iedereen geschikt. Wij werken voor u en geven u waar u recht op heeft. Zonder onnodige hoge kosten en met de service die u gewend bent van professionals


Wij geven u daarbij ook een gratis autoschade check zonder kleine regeltjes. U zit ergens aan vast en door deze check krijgt u inzicht in de waarde van uw auto en de uiteindelijke schade. Dit rapport is in acht delen opgedeeld, onder meer de algehele staat van het onderhoud, beschadigingen, barsten en sterren in de ruiten, beschadigingen en montage van verlichting, roestvorming, het resultaat van de reparatie, de lakstand en de mate van slijtage aan de banden.

Uw auto wordt weer helemaal hersteld in de staat zoals u hem kocht. U kunt weer veilig op de weg rijden zonder dat u een dief van uw eigen portemonnee bent. Wanneer uw auto niet meer op de weg kan vanwege de schade, helpt Autoschade Haaksbergen u ook verder bij vervangend vervoer. Wij hebben diverse bedrijfsauto’s of personenauto’s voor u klaar staan.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij Autoschade Haaksbergen voor een autoschadecheck. U kunt terecht bij ons in de garage in Groenlo, maar raden wij u zeker aan om van tevoren een afspraak te maken. Het is voor ons dan mogelijk om, indien nodig, een auto voor u reeds te maken.