Bedrijventrefpunt
Image default
Financieel

Cryptocurrency nieuws: Bitcoinsaltcoins.nl

Betrouwbaar crypto-nieuws kun je soms erg moeilijk  inden. Veel mensen willen alleen hun eigen projecten of crypto promoten, waarvan ze veel eigenaar zijn. Bitcoinsaltcoins  is een van de grootste Nederlandstalige onafhankelijke websites in de crypto-wereld. Het wordt gerund door twee mensen die fulltime op de website werken; Edwin en Puck. Daarnaast helpen verschillende freelancers om zoveel mogelijk relevante cryptocurrency nieuws te verzamelen. Met dagelijkse updates en altijd up-to-date informatie is het dé nieuwsbron op het gebied van blockchain en crypto.

Onafhankelijke crypto nieuwswebsite

De website heeft onlangs een nieuwe lay-out en logo ontvangen. Het geheel bevindt zich in een fris oranje jasje. Bovendien komt de kleur grijs terug. Bezoekers hebben tot nu toe positief gereageerd op de veranderingen. Niettemin zijn de redacteuren nog niet klaar om zich te ontwikkelen. Er zijn meer veranderingen op de website. Op deze manier wordt de hele menubalk eruit geschopt en worden er nieuwe categorieën toegevoegd.

Populaire artikelen van bitcoinsaltcoins.nl

Elke week werkt de redactie van de website volgens een vast blogschema. Er zijn ook drie themadagen benoemd.

Maandag: Een artikel met de cryptokoersen van de afgelopen 7 dagen. Welke crypto’s zijn gestegen en welke hebben juist een flinke daling meegemaakt?
Woensdag: De ouders van Edwin – een van de redactieleden – hebben zelf cryptocurrency gekocht. Elke week volgt er een nieuwe update met daarin de waarde van het portfolio en enkele grappige opmerkingen van zijn ouders. 
Vrijdag: Edwin verdiept zich elke week in een nieuwe munt. Hij schrijft hier een uitgebreide en eerlijke review over. Dit doet hij in de categorie coin review. 

Deze artikelen vallen onder de populairste items van de week en soms ook van het jaar.

Dagelijkse het laatste nieuws

De website ontvangt dagelijks meerdere updates. Er worden bijvoorbeeld tussen twee en vier nieuwe artikelen geplaatst en de crypto kennisbank wordt ook voorzien van nieuwe informatie. Op dit moment heeft deze kennisbank uitgebreide informatie over meer dan 200 moeilijke termen die je tegenkomt op het gebied van crypto. En er zijn er nog meer.

Onafhankelijk en betrouwbaar

Bent u op zoek naar een onafhankelijke en betrouwbare website waar u goede informatie kunt lezen over de wereld van blockchain, cryptocurrency en dergelijke? Geef deze grote Nederlandse website dan een kans. Je zult versteld staan ​​van de hoeveelheid informatie (bijna 400.000 woorden) die je gratis kunt lezen. U hoeft geen lidmaatschap te betalen of andere moeilijke stappen te nemen. Alles is beschikbaar en er zijn nauwelijks irritante advertenties te vinden op de website.

https://www.coinmarketcap.com