Bedrijventrefpunt
Image default
Electronica en Computers

Waar let je op als je een laptophoes koopt?

Het idee achter de laptophoes is om de laptop veilig mee te dragen en te beschermen terwijl je op reis bent. Hier is een lijst met dingen waar je op moet letten als je een laptophoes koopt.

  • Past de laptop in de hoes? Je wilt er zeker van zijn dat de laptop comfortabel in de hoes past en dat de hoes gemakkelijk in de tas past, dus kies de juiste maat uit
  • Krijg een zachte hoes, niet iets hards. Een zachte hoes zit steviger om de laptop, terwijl een laptop de neiging heeft om in een harde hoes te bewegen.
  • Ritsen hebben de voorkeur boven drukknopen, gespen of grendels. Zorg er echter voor dat de hoes niet zo nauwsluitend is dat de rits de laptop kan beschadigen.
  • De laptophoes moet schokbestendig zijn zodat er tijdens het vervoer niets met de laptop kan gebeuren
  • Behalve de functionaliteit moet een laptophoes laptopsleeve er het liefst ook nog eens leuk uitzien. Kies dus een design dat bij je past en waar je nog vaker tegenaan wil kijken!

Dus heb jij een kleine of grote laptop, er is altijd wel een mooie laptophoes voor te vinden. Heb jij een groot scherm op je zware gaming laptop, kijk dan eens voor een mooie 17 inch laptophoes om die mooie en dure laptop makkelijk mee te kunnen nemen zonder dat er schade ontstaat.

Laptophoezen, sleeves en tassen kun je online vinden en bestellen in de zeer betrouwbare webwinkel van Sleevy, waar al duizenden anderen je voor zijn gegaan en tevreden hebben gekocht.