Bedrijventrefpunt
Image default
Electronica en Computers

Bespaar geld door een refurbished iPhone te kopen

Wil je wel een iPhone, maar niet de hoofdprijs betalen? Dan is het een goede oplossing om een refurbished iPhone te kopen. Zeker wanneer je dit bij een betrouwbare verkoper doet, ontvang je een uitstekend functionerende telefoon tegen een veel lagere prijs. Het kan namelijk tot wel 40% schelen! Zo kun je jezelf veel geld besparen. Maar waar vind je zo’n betrouwbare aanbieder van refurbished iPhones? Het antwoord is simpel: bij fonu.nl. Deze webshop verkoopt enkel refurbished telefoons die door een strenge keuring zijn gekomen. De telefoons worden bij hen grondig nagekeken, gerepareerd en gereinigd voordat ze de verkoop in gaan. Hierdoor weet je zeker dat je een goede telefoon koopt.

Ga voor een kwalitatief goede refurbished telefoon met uitgebreide garantie

Er is nog een manier waarop fonu.nl de kwaliteit van een refurbished iPhone garandeert. De telefoons worden namelijk niet alleen grondig gecontroleerd, je ontvangt ook een uitgebreide garantie van twee jaar. Zo weet je zeker dat je de komende jaren vooruit kunt met een telefoon die naar behoren werkt. Doet er zich onverhoopt een probleem op? Dan kun je in de meeste gevallen de telefoon opsturen. Hiervoor neemt fonu.nl de verzendkosten op haar rekening en je hoeft nooit lang te wachten. Het probleem wordt namelijk binnen 2 à 3 werkdagen verholpen en als het langer duurt, ontvang je een nieuwe refurbished telefoon. Zo hoef je jouw telefoon maar kort te missen.

Bestel je refurbished smartphone bij deze webshop

Heb je interesse in een refurbished iPhone van fonu.nl? Bekijk dan het aanbod in de webshop. Hier vind je iPhones in allerlei modellen, kleuren en opslagcapaciteiten. Hierdoor vind je gemakkelijk een telefoon die op al jouw wensen aansluit. Bovendien heb je de keuze tussen A-,B- en C-grade refurbished telefoons. Van grade A naar C worden gebruikerssporten zichtbaarder, maar daalt de prijs. De functionaliteit van alle soorten telefoons is even goed. Het verschil zit dus enkel in de prijs en het uiterlijk van de telefoon.

https://www.fonu.nl/