Bedrijventrefpunt
Image default
Electronica en Computers

Bereken gewichten van draagconstructies met rekenbladen voor Excel Eurocode

Als u regelmatig in Excel werkt om gegevens van bouwkundige constructies te berekenen en controleren met behulp van Eurocode, dan is het aan te raden om te kijken hoe Qec u hierin van dienst kan zijn. Qec is een bedrijf dat rekenbladen voor Excel ontwikkelt die ervoor zorgen dat u op een gemakkelijke manier de berekening en controle van draagconstructies van beton, hout, staal en metselwerk uitvoert. Hierdoor bespaart u niet alleen ontzettend veel tijd, maar zorgt u ook dat de kans op fouten aanzienlijk verkleint. Dankzij de rekenbladen voor Excel Eurocode bent u ervan verzekerd dat uw berekende en gecontroleerde constructies voldoen aan de daarvoor geldende richtlijnen.

De pakketten die dit bedrijf aanbiedt

Qec heeft diverse pakketten en pakketcombinaties ontwikkeld voor de rekenbladen voor Excel Eurocode. De pakketten hebben allemaal verschillende functies en zijn gecodeerd met bepaalde getallen. Zo wordt het basispakket aangeduid met de letter A en het geavanceerde pakket met de letter D. Het basispakket bestaat uit ongeveer 75 simpele berekeningen. Het geavanceerde pakket daarentegen bestaat uit een selectie van 75 complexe berekeningen. Wilt u een pakket dat focust op gewichtsberekening? Dan is het pakket met code C een geschikte keuze. Dit pakket bestaat uit een volautomatische generatie van belastingschema’s voor wanden en balken, die zijn ontwikkeld aan de hand van de Eurocode-belastingaanname. Naast deze losse pakketten heeft u de mogelijkheid om pakketcombinaties aan te schaffen. Gaat u bijvoorbeeld voor het pakket Alles inclusief Gewichtsberekening (A+C+D), dan ontvangt u ongeveer 150 Excel rekenbladen in Eurocode, inclusief gewichtsberekening (maar exclusief ligger- en schijfberekeningen). Kortom: bij Qec vindt u altijd een passend pakket voor uw werkzaamheden.

Vraag direct meer informatie aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die deze specialist u aanbiedt? Vraag dan meer informatie aan of maak een afspraak met de Qec-makers. Zij vertellen u met enthousiasme meer over de verschillende pakketten en het geschikte pakket voor u. De contactgegevens vindt u op de website.