Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Voor ieders wens en elk budget een Waterman vulpen, Montblanc vulpen of Parker pen kopen

Denkt u dat een Waterman vulpen, Montblanc vulpen of een Parker pen kopen niet binnen uw budget past? Dan heeft u het mis. Sterker nog, al deze drie kwaliteitsmerken op het gebied van vulpennen en balpennen bieden u een riante keuze in elke prijsklasse. Dat is dan ook meteen een van de redenen waarom deze pennen wereldwijd zo ongekend populair zijn. Daarnaast is dat natuurlijk omdat ze stuk voor stuk een luxe kwaliteit bieden in een stijlvol en elegant design. Bovenal echter, worden de vulpennen en balpennen van deze drie topmerken geprezen om het optimale schrijfcomfort.

De gewaardeerde eigenschappen eenvoudig verklaard

De reden waarom u bij het Waterman vulpen, Montblanc vulpen en Parker pen kopen altijd van optimaal schrijfcomfort verzekerd bent, laat zich eenvoudig verklaren door het ontstaan van de merken. Zo werd de Parker pen al in 1888 ontworpen door George Parker in Engeland. Hij verkocht in die tijd pennen van andere penmerken aan studenten, maar moest ze regelmatig repareren. Daarom bedacht hij een pen die een toonbeeld was van degelijke kwaliteit. Lewis Waterman ontwierp in Frankrijk de eerste Waterman vulpen om een degelijk alternatief te bieden voor schrijfproducten zoals aangepunte houtjes. De Montblanc vulpen kent in Duitsland een soortgelijke ontstaanshistorie.

Laat u adviseren door de vulpenspecialist

Eenmaal besloten om een Waterman vulpen, Montblanc vulpen of een Parker pen te kopen, kunt u zich het beste laten adviseren door een vulpenspecialist. P.W. Akkerman uit Amsterdam is een goed voorbeeld van een echte vulpenspeciaalzaak. Opgericht in 1927 wordt u hier verwelkomd door jarenlange ervaring en expertise op het gebied van vulpennen, balpennen en diverse andere schrijfproducten. Ook biedt P.W. Akkerman de mogelijkheid om de pen van uw voorkeur gemakkelijk online te bestellen. Online vindt u namelijk hetzelfde ruime assortiment als aan de Langebrugsteeg 13 in Amsterdam.