Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Kostenefficiënt verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf

Kostenefficiënt verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf

Ben je van plan om binnenkort te verhuizen in deze hectische huizenmarkt en zoek je een verhuisbedrijf? Een verhuisbedrijf Haarlem beschikt over Erkende Verhuizers die gekwalificeerd zijn en je goed bij kunnen staan bij deze klus. Geen enkele verhuizing is eenvoudig en veel mensen onderschatten de klus en de emotionele ballast die erbij komt kijken. Zelfs wanneer je binnen je dorp of stad verhuist kan verhuizen een complex project zijn. Ondanks dat je zelf meestal alles op orde hebt, wijst een professionele verhuizer je toch op een aantal details die je zelf over het hoofd zou hebben gezien.

Professionele verhuizers beschikken over het algemeen over geavanceerde apparatuur waarmee zowel de veiligheid als de zorgvuldigheid wordt gewaarborgd. Mensen die eigenhandig verhuizen hebben vaak te maken met meubels die de verhuizing niet overleven. Wanneer alles heel uit je verhuiswagen komt moet het nog naar binnen en soms zelfs een verdieping op. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een vervelende kras, vlek of gat heb je binnen no time te pakken. Verhuisbedrijven beschikken naast vrachtwagens ook over oprijplaten, dolly’s en hijsbanden die op maat ingezet worden en het een stuk veiliger en minder onvoorspelbaar maken om uw spullen van punt A naar punt B te brengen. Ook het personeel is over het algemeen gekwalificeerd en hebben al tal van verhuizingen op hun naam staan. Voor de logge bank die jij niet via de wenteltrap omhoog krijgt hebben zij wel een oplossing.

Geloof het of niet, maar een professionele verhuizer kan kostenefficiënt zijn. Tel de kosten van het huren van gereedschap en de apparatuur om te verhuizen, samen met de vrachtwagen en meubelpads eens bij elkaar op, en combineer dat vervolgens met de waarde van je eigen tijd en die van vrienden die je hebt overtuigd om mee te helpen als jij ze van eten en drinken kon voorzien. Dan kom je er achter dat het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf minder duur is dan je misschien dacht. Daarnaast kunnen ze verhuispakketten, denk aan dozen (verschillende maten), tape, noppenfolie, vloerzeilen/bekleding, voor een scherpe prijs aanbieden. Deze kosten kunnen normaal gesproken behoorlijk hoog uitvallen.

 

https://oomenverhuizers.nl