Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Hoe kan ik mijn haar doneren?

Haardonaties vanaf 30 centimeter neemt De Haarstichting graag in ontvangst. Donaties die korter dan 30 centimeter zijn, kunnen helaas niet gebruikt worden. Spaar dus liever iets langer dan dat je te korte haarstukken inlevert. Is jouw haar lang genoeg? Dan mag je het zelf of door een ander laten afknippen en bij elkaar in een vlecht of staart binden. Zorg ervoor dat je een stukje boven het elastiek afknipt. Verder is het fijn wanneer je droog en schoon haar opstuurt. Het maakt niet uit of je nu grijs, bruin of rood haar hebt, alle haren zijn goed bruikbaar. Ook wanneer je krullen of highlights hebt, mag je je haar gewoon doneren. Heb je een stevige envelop gevonden? Dan mag je je haar opsturen naar het volgende adres:

Thomas Mannsingel 86

2553 DA Den Haag

Maak kans op twee gratis kaarten voor het benefietconcert

Iedere twee jaar vindt het benefietconcert plaats en jij kunt hier twee gratis kaarten voor winnen! Hoe? Voeg bij je donatie een briefje toe met jouw e-mailadres en gegevens. Grote kans dat jij bij het aankomende benefietconcert aanwezig bent. Ook wanneer je een mooi verhaal wilt delen, vindt De Haarstichting het leuk om deze te lezen. Indien gewenst kan De Haarstichting jouw verhaal delen op de website en social media kanalen. Vergeet de Facebookpagina dan ook niet te liken. Hier lees je inspirerende verhalen en kom je alles te weten over haar doneren en haaruitval.

Kom langs bij een van de 350 kapsalons

Bij meer dan 350 kapsalons in Nederland kun je terecht wanneer je jouw haar wilt doneren. Geef van tevoren aan dat je jouw haar wilt doneren aan De Haarstichting en je ontvangt een hoge korting of je kunt zelfs gratis jouw haren laten knippen. De kapster zorgt ervoor dat zij jouw haar op een juiste manier afknipt zodat jij deze eenvoudig kunt doneren. Bekijk op de website van De Haarstichting waar de dichtstbijzijnde kapsalon die meedoet, is gevestigd.