Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Een in hoogte verstelbare werktafel is beter voor uw medewerkers

Creëert u graag de best mogelijke werkplek voor uw medewerkers, denk dan eens aan een in hoogte verstelbare werktafel. Niet alleen voor kantoorbanen, maar ook voor technische werkplekken kan een in hoogte verstelbare werktafel zeer voordelig zijn voor uw medewerkers. Doordat iedereen kan werken in de juiste houding voor zijn of haar lichaam, worden problemen voorkomen. En de gezondheid van uw personeel is immers een belangrijk goed als werkgever. Ook als er met elektrische producten wordt gewerkt, kunt u een in hoogte verstelbare werktafel aanschaffen. Een ESD tafel kan namelijk ook in hoogte verstelbaar zijn.

 

Uw partner op het gebied van werkplaatsinrichting

Bij het elQuip kunt u terecht voor alles op het gebied van werkplaatsinrichting voor elektrotechniek en elektronica. Als u uw werkplekken inricht, is het belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurd. Zeker als er gewerkt wordt met elektronica, omdat deze producten gevoelig zijn voor defecten bij onveilig gebruik. Het werken met een ESD tafel (Electro Static Discharge) is dan ook noodzakelijk bij het werken met elektronica met open schakelingen. Door een geringe elektrostatische ontlading kan het product al defect raken, waarvan de effecten soms pas op de langere termijn merkbaar worden.

 

Welke tafel past het beste bij uw doeleinden?

Het eigen merk van elQuip is Flexilijn. Flexilijn is een modulair merk, waarbij u zelf uw werktafels kunt samenstellen. Het kan echter lastig zijn om te bepalen wat nu de juiste samenstelling is. Het is dan ook aan te raden om hiervoor contact op te nemen met een adviseur, die u van de juiste informatie kan voorzien. Ook kunt u langsgaan in de showroom in Maarheeze. Bij elQuip kunt u vertrouwen 40 jaar ervaring met de inrichting van allerhande technische werkplaatsen. Voor een in hoogte verstelbare werktafel, een ESD tafel, maar ook voor alle andere ESD beschermingsmaterialen bent u hier aan het juiste adres.

https://www.elquip.nl