Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Reken af met chronische pijnklachten en blijvende vermoeidheid

Wanneer u dagelijks een gevecht voert tegen uw chronische pijnklachten, dan weet u als geen ander hoe dit uw leven kan beïnvloeden. Wellicht zegt u er vaker afspraken voor af of is het gewoonweg lastig om de dag überhaupt door te komen. Leven in pijn is geen doen en daarom is het van belang om zo snel mogelijk van uw chronische pijnklachten af te komen. Uiteraard wordt het vrij lastig om dit op eigen houtje aan te pakken en daarom is het raadzaam om met een specialist in zee te gaan. Een specialist zoals Revalis.

Een behandelcentrum voor chronische pijn en vermoeidheid

Bij Revalis in Den Bosch en Breda staat er een interdisciplinaire behandelteam voor u klaar om direct uw klachten onder de loep te nemen. Zij zorgen dat uw klachten vermindert worden en daarbij leren ze u om met uw klachten om te gaan. Hiervoor starten zij een behandelprogramma voor u op die intensief en kortdurend is. Uw voornaamste doel is natuurlijk om af te komen van uw blijvende en chronische vermoeidheid of van uw chronische pijnklachten. Daarbij hanteren zij als uitgangspunt: maatschappelijke participatie. Waarom? Omdat dit voor een groot deel bijdraagt aan onze algehele gesteldheid. Zij bieden een geschikte behandeling om van uw chronische pijnklachten of blijvende vermoeidheid af te komen waarbij er niet gefocust wordt op ziekte en zorg, maar voornamelijk op gedrag en gezondheid.

Maak een afspraak

Heeft u al meerdere behandelingen gehad bij de fysiotherapeut, huisarts of psycholoog en heeft dit geen verbeteringen opgeleverd? Dan wordt het tijd voor actie in de vorm van een specialistische behandeling. Bij Revalis bent u dan in goede handen. Laat u doorverwijzen door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist naar Revalis en dan wordt het mogelijk om een behandeling te starten. Reken af met chronische pijn en blijvende vermoeidheid en start met leven!