Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Omzet gestegen door het volgen van een verkooptraining

Vandaag ga ik u enthousiast maken over mijn ervaring na het volgen van een verkooptraining die ik heb gevolgd bij Excellent Verkooptraining.

Ik ben al jaren verkoper, maar op een gegeven moment bleef ik hangen met de omzet en aantal nieuwe klanten. Elke maand kon ik tussen de 15 en 20 nieuwe klanten binnenhalen. Natuurlijk wilde ik dit aantal verhogen, maar hoe? met deze vraag in gedachten heb ik op internet gekeken en na een tijdje op internet te zijn belandde ik op de website excellenttrainers.nl. Op de website werd veel interessante informatie getoond over de mogelijkheden die ik had voor het volgen van een verkooptraining. Ik kreeg de kans om een ​​fantastische training te volgen waarin ik een aantal verkooptechnieken leerde. Dezelfde dag besloot ik daarom deze training te volgen. 

Een geweldige ervaring! 

Ik ben enorm gegroeid in verkoop en het aantal klanten die ik per maand binnen haal is zelf verdubbeld. Ik heb een aantal nieuwe verkooptechnieken met deze verkooptraining geleerd die ik in de praktijk kan toepassen. Dankzij deze verkooptechnieken haal ik steeds meer klanten en mijn omzet is gestegen, en dat is geweldig!

https://www.excellenttrainers.nl/verkooptraining/