Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

De pluspunten van het bestellen van een refurbished HP Pavilion

Wilt u een laptop kopen en daar het liefst niet te veel geld aan besteden, dan is een refurbished HP Pavilion voor u een interessante overweging. Bij Electrocorner bestelt u dergelijke laptops snel en eenvoudig. Onderhandelingen zoals u die met particuliere aanbieders op internet zou voeren, zijn niet nodig. Behalve dat komt het bestellen van een HP Pavilion of een laptop uit een andere HP serie met nog enkele voordelen. 

De aantrekkelijke prijs

De belangrijkste reden om een refurbished HP Pavilion laptop te kopen, is voor veel mensen uiteraard de prijs. Een dergelijke laptop, zoals u die bij Electrocorner kunt kopen, is tientallen procenten goedkoper dan de nieuwe modellen die in de electronicawinkels liggen. De prijs van een refurbished laptop ligt over het algemeen wat hoger dan de prijs van een ‘gewone’ tweedehands laptop. Dit komt doordat een tweedehands laptop niet uitvoerig is gecontroleerd of zelfs schoongemaakt door professionals.

Een laptop kopen die zo goed als nieuw is

Wilt u een tweedehands laptop kopen van een particuliere aanbieder, dan kan het zijn dat deze jarenlang is gebruikt. Bij refurbished laptops is dat niet het geval. Schaft u bij Electrocorner een HP Pavilion of een andere laptop van Hewlett Packard aan, dan kunt u een geruime tijd aan gebruiksplezier rekenen. In veel gevallen zijn dergelijke laptops zelfs vrijwel niet gebruikt. Bijvoorbeeld omdat de verpakking bij levering beschadigd was en de toenmalige consument het product om die reden heeft teruggestuurd. Ook kunnen laptops afkomstig zijn uit overschotten of democentra.

Een HP Pavilion of andere Hewlett Packard laptop met fabrieksgarantie

Wilt u een refurbished laptop kopen, dan schaft u uw HP Pavilion of andere Hewlett Packard bij Electrocorner altijd aan met fabrieksgarantie. Het bedrijf is namelijk een officiële HP renew partner in de Benelux. Vanwege het uitvoerige controleproces en de strikte HP kwaliteitstest die alle renew HP laptops doorlopen, wordt er ook altijd de originele fabrieksgarantie afgegeven. U kunt van uw renew oftewel refurbished laptop dus verwachten dat hij wat kwaliteit betreft te vergelijken is met nieuwe laptops.