Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Een nieuwe praktijkinrichting

Ik en mijn compagnon hebben besloten dat het tijd is voor een nieuwe stap. We gaan uitbreiden. Nu we al 10 jaar aardig succesvol zijn in de tandarts business. Er is een aantal jaar geleden een nieuwe wijk geopend in Veenendaal en er zit daar maar 1 tandarts in dat hele grote oppervlak. Daarom willen wij daar graag op in spelen. Omdat er veel jonge gezinnen zijn zullen er de komende tijd daar ook nog wel veel mensen een tandarts nodig hebben. Omdat we dit besloten hebben hebben we natuurlijk wel een nieuwe praktijk nodig met alles erop en eraan. We willen graag een mooie strakke praktijk met de allernieuwste apparatuur. We zouden het ook fijn vinden als ze het zelf kunnen stylen en goed kunnen regelen zodat wij er niet veel omkijk naar hebben.

 

Gezocht: nieuwe praktijkinrichting

We waren dus op zoek naar een bedrijf voor onze nieuwe praktijkinrichting. We begonnen te Googelen en gingen een aantal bedrijven met elkaar vergelijken aangezien we niet zomaar de eerste beste wilde inhuren. Toen we eenmaal goed bezig waren zagen we al gauw dat we toch wel bij Alldent moesten zijn. Dit bedrijf had hele goede recensies en we verwachten er dan ook veel van. We besloten een afspraak te maken zodat we konden zien wat er allemaal mogelijk was. Het zag er allemaal erg goed en strak uit. We besloten dat Alldent het ging doen voor ons en ze verzekerde ons dat we er niet veel omkijken aan zouden hebben.

 

Het resultaat

Gister was de dag van de opening van de nieuwe praktijk. Nou ik wil niet overdrijven of erg stoer overkomen maar wat ziet het er geweldig uit zeg. Alldent is zeker een bedrijf waar je dit soort klusjes erg goed aan over kunt laten. Als we in de toekomst nog een praktijk gaan openen weten we bij wie we moeten zijn.