Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Een spanningsrail voor in een datacentrum

Wanneer u gaat over de komst van een nieuw datacentrum is er niets zo belangrijk als elektriciteit en de transport daarvan door middel van een spanningskabel. Een datacentrum is niets zonder goed aangelegde elektriciteit en dat zal dan ook door heel het nieuwe pand aanwezig moeten zijn. Dit kan nog weleens een ingewikkelde opgave zijn, maar niet als het aan montagetechniek bedrijf CableSpace ligt. Zij helpen u graag met de opstart van een nieuw datacentrum en alles wat daar als bedrijf bij komt kijken.

Een spanningsrail voor de transport van elektriciteit in een nieuw datacentrum

Net zoals in een ziekenhuis kan een datacentrum met daarin de opslag van data ook zeker niet zonder elektriciteit. Op werkelijk elke plek van het datacentrum heeft u een spanningsrail nodig om de elektriciteit te transporteren. Zo’n spanningsrail is gemakkelijker gezegd een railkokersysteem dat bevestigd is aan het plafond waardoor de kabels met elektriciteit doorheen gaan. Dit systeem zorgt dus voor de snelle en vooral ook veilige transport van elektriciteit. Een groot bedrijf of een grote winkel kan makkelijk gezegd niet zonder een spanningsrail aan het plafond, aangezien het één van ’s werelds beste technieken is om elektriciteit te transporteren.

CableSpace bouwt graag mee aan uw datacentrum

Wanneer u gaat over de bouw van een nieuw datacentrum heeft u veel aan uw hoofd. Alles moet perfect en gestroomlijnd gaan. Bij de bouw van een datacentrum hoort natuurlijk ook verlichting en elektriciteit die op een goede en veilige manier getransporteerd wordt. CableSpace neemt dit graag uit handen. Zij zijn namelijk al meer dan 20 jaar marktleider op het gebied van montagetechniek. Zij weten werkelijk alles op het gebied van spanningsrails, kabeldraagsystemen en verlichting. Alle facetten die u nodig heeft in een datacentrum. Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte opvragen bij CableSpace. Zij helpen u graag verder.

https://www.cablespace.nl