Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

De gratis diensten van slotenmakers

Veel slotenmakers bieden gratis hulpdiensten aan 

U moet even snel naar de winkel om iets te kopen. U hebt een kind in de auto en U wilt deze niet meenemen naar de winkel. Dus kies U ervoor om te stoppen bij een supermarkt en snel naar binnen te wippen, terwijl het kind in de auto blijft. Wanneer U terugkeert word U geconfronteerd met een van de grootste rampen die U kan overkomen. Uw deur is afgesloten, Uw sleutels zijn binnen en het kind is niet in staat om de deur te openen. In dit geval zou U meteen een ​​slotenmaker moeten bellen.

Een slotenmaker heeft de opleiding en de vaardigheden om zo snel mogelijk de deur te openen en Uw kind uit de huis te krijgen. Slotenmakers zijn getraind voor deze taak en helpen al vele jaren elke dag mensen. Toch hebben veel slotenmakers een nieuw beleid vastgesteld. In het hele land bundelen slotenmakers hun krachten om in het geval als een kind of een gehancicapt persoon is ingesloten in een huis een service aan te bieden om een ​​huis gratis te openen. Dit is een relatief nieuwe dienst waar veel slotenmakers in Den Haag aan meedoen, dus als Uw zelf in deze situatie komt kan het geen kwaad om bijvoorbeeld uw favoriete slotenmaker in Wassenaar te vragen of ze deelnemen aan dit programma. Velen kiezen voor dit programma omdat het hun manier is om iets terug te geven en een helpende hand te bieden in scenario’s die duidelijk gevaarlijk zijn voor het kind of een gehandicapt persoon.

De slotenmaker voert ook tegen betaling veel andere hulpdiensten uit. Ze kunnen op elk moment van de dag of nacht een auto openen, kapotte onderdelen uit sloten halen, een ontsteking vervangen of zelfs een sleutelloos systeem hercoderen. Een slotenmaker is onmisbaar bij het oplossen van jouw noodsituatie. Of ze nu hun diensten om Uw kind uit een afgesloten auto te krijgen gratis aanbieden of niet een telefoontje is voldoende om Uw slotenmaker snel ter plaatse te hebben.

https://www.slotenmaker.nu/