Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Tips bij het kiezen van de juiste loodgieter voor uw huis of bedrijf

Hulp nodig bij het oplossen van een lekkage, een verstopping in de afvoer of bijvoorbeeld het aansluiten van nieuwe sanitaire voorzieningen in huis of binnen uw bedrijfspand? De hulp van een loodgieter in Almere, Amsterdam of bijvoorbeeld Lelystad kan in dat geval zeer wenselijk zijn. Eenvoudig is het zoeken naar een geschikte loodgieter niet altijd. Het aanbod aan loodgietersbedrijven in de regio is groot; hoe vindt u een loodgieter die betrouwbaar is en precies dat biedt wat u zoekt? In dit artikel vindt u enkele tips, die u hierbij op weg helpen.

 

Tip 1: vraag een offerte op bij het loodgietersbedrijf

Zorg dat u bij verschillende bedrijven een offerte opvraagt. Het maakt het mogelijk te bepalen wat een reële prijs is voor de uit te voeren werkzaamheden. Kies niet voor goedkoopste aanbieder, maar neem de middenweg. Houd hierbij rekening met eventuele stelposten die in de offerte opgenomen zijn door een loodgieter. Het kan de prijs fors hoger, of juist lager laten uitvallen.

 

Tip 2: schakel de hulp van een spoeddienst in bij lekkages

Wanneer u het liefst vandaag nog geholpen wordt bij het oplossen van problemen op het gebied van sanitair, gasleidingen of bijvoorbeeld een lekkend dak is de hulp van een spoeddienst wenselijk. Een spoeddienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor dergelijke klussen. Niet ieder loodgietersbedrijf biedt zo’n spoeddienst aan; zoek een partij die deze dienst wel biedt.

 

Tip 3: zoek naar recensies over een loodgietersbedrijf

Tot slot is het verstandig om naar recensies over een loodgietersbedrijf te zoeken. Deze vindt u op verschillende websites. Ook kan het lonen bij mensen in uw directe omgeving na te vragen, met welke loodgietersbedrijven zij ervaring hebben. Welke loodgieter beviel goed en welk bedrijf leverde slecht werk af?