Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Ontdek bliksembeveiliging middels een aardpen

Heeft u interesse in het laten installeren van bliksembeveiliging door middel van een aardpen? Mulhuyzen Bliksembeveiliging is al sinds 1952 gespecialiseerd in het beschermen van panden tegen bliksem. Het bedrijf is een gevestigde naam in Utrecht en hierbuiten en levert uitstekende service op maat. Ontdek op welke manier deze professionals de veiligheid van uw pand kunnen waarborgen!

Maatregelen treffen tegen blikseminslag

Blikseminslag kan vervelende gevolgen hebben voor uw pand en de aanwezige apparatuur. Het is daarom van belang de juiste maatregelen te treffen om een dergelijke situatie te kunnen voorkomen. Bij indirecte blikseminslag komt er spanning binnen via inkomende leidingen, zoals elektriciteitskabels en de waterleiding. Wanneer dit gebeurt, komen zowel het pand als de elektrische installatie onder hoge spanning te staan. Het wordt extra gevaarlijk wanneer delen van de installatie onder een verschillende spanning komen te staan. Het is daarom noodzakelijk voorzorgmaatregelen uit te laten voeren door een specialist.

De voordelen van een aardpen

Een aardpen is een belangrijk onderdeel in de beveiliging tegen bliksem en is tevens noodzakelijk in nieuwe huizen en bedrijfspanden. Mulhuyzen Bliksembeveiliging slaat een aardpen voor u, waarna uw huis of bedrijfspand goed geaard het. Dit is zeer belangrijk wanneer u uw pand wilt beschermen, omdat hiermee bliksem afgevoerd kan worden naar de aarde.

Oplossingen op maat

Of u nu behoefte heeft aan advies, ontwerp, installatie, inspectie en/of onderhoud van bliksem- en overspanningsbeveiligingen of aardingssystemen: deze specialist helpt u graag uit de brand. Het bedrijf draagt zorg voor oplossingen op maat tegen een voordelige, marktconforme prijs en heeft al veel bedrijven, overheden en particulieren in Nederland en landen hierbuiten ontzorgt met zijn duurzame diensten van hoogwaardige kwaliteit.

Neem contact op met de professionals

Bent u geïnteresseerd in een aardpen of een ander beveiligingsproduct? Mulhuyzen Bliksembeveiliging beschikt over de juiste kennis en ruime ervaring en levert hoogwaardige producten, waarmee u de veiligheid van uw pand garandeert. Voor meer informatie over de diensten en de producten van het bedrijf, neemt u eenvoudig vrijblijvend contact op via de telefoon of e-mail.