Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Gebruik maken van een antwoordservice

Telefonische bereikbaarheid is iets dat tegenwoordig nog weleens wordt onderschat, maar ook in deze tijden is je telefonische bereikbaarheid als bedrijf zeer belangrijk. Maar het kan soms lastig te zijn om die telefonische bereikbaarheid ook echt altijd te kunnen garanderen. Een goede antwoordservice kan in zulke gevallen uitkomst bieden. Het lijkt misschien in eerste instantie goedkoper om alle lijntjes (ja ja) zelf in handen te houden, maar vaak is het juist goedkoper om zaken met beleid uit te besteden aan de juiste partijen.

Een telefoonservice kan jou en je bedrijf op een aantal manieren goed helpen. Allereerst moet je vaststellen op welke momenten jij graag telefonisch bereikbaar wilt zijn en hoe een telefoonservice jou daar het beste bij kan helpen. Misschien heb je er alleen in de spitsuren behoefte aan om ondersteund te worden, of enkel op een bepaalde dag omdat er dan niemand is om de telefoon aan te pakken. Het kan ook zijn dat je al je inkomende telefoontjes wilt laten verzorgen door een telefoonservice. Dat is natuurlijk ook goed mogelijk maar dan moet je er wel rekening mee houden dat er dan eerst een training moet plaatsvinden.

Het lijkt misschien goedkoper om alles zelf in handen te houden, maar het gebruik van een telefoonservice levert je in ieder geval al een aantal dingen op. Zo hoef je niet zelf de telefoon op te nemen en kun jij deze tijd dus vrijhouden voor andere zaken. Ook hoef je niet iemand anders vrij te maken of zelfs aan te nemen om de telefoon te beantwoorden. Personele kosten zijn in vrijwel ieder bedrijf de hoogste kosten die worden gemaakt. Het op de juiste manier inzetten van een telefoonservice kan je dus wel degelijke geld besparen ten opzichte van zelf de telefoon opnemen. Je hebt zelf de keuze of je alles wil uitbesteden of niet.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/