Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Leen van den Berg hefbruggen

Leen van den Berg

De beste hefbruggen kunt u kopen bij Leen van den Berg. Wij zijn een firma die gespecialiseerd is in werkplaats uitrusting. Zo kunt u bij ons 2 koloms en 4 koloms hefbruggen van hoge kwaliteit kopen. Leen van den Berg is opgericht in oktober 1989 en werkt samen met diverse grote fabrikanten, waaronder Duitse A-merken als Becker en Blitz, Rotary en het Italiaanse Fi. Tim, Orlandini en Marte. Dit betekent dat wij u een breed assortiment aan werkplaats apparatuur van hoge kwaliteit kunnen aanbieden. Deze apparatuur is bedoeld voor professioneel gebruikt en geschikt voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Laat u gerust adviseren over de mogelijkheden! Met ruim 25 jaar ervaring kunnen we u van deskundig advies voorzien.

Producten van hoge kwaliteit

De beste 2 koloms en 4 koloms hefbruggen kunt u kopen in Driebruggen, bij Leen van den Berg. Vanuit onze centrale ligging in Nederland zijn we al ruim 29 jaar dé leverancier als het aankomt op werkplaatsapparatuur. Wij bieden een breed aanbod aan hefbruggen aan, in verschillende uitvoeringen. Deze zijn altijg bijzonder stabiel, gaan jarenlang mee en kunnen tegen een stootje. Ons aanbod is voornamelijk afkomstig van de bekende leverancier Rotary. Met de hefbruggen kunnen personenauto’s en kleine busjes met een maximaal gewicht van 5.000 kg opgekrikt worden. Dit stelt u in staat werkzaamheden aan de onderzijde van de auto uit te voeren.

Dé specialist op het gebied van werkplaatsapparatuur

Voor een echte specialist op het gebied van hefbruggen zit u goed bij Leen van den Berg. Door de 2 koloms of 4 koloms hefbrug bij ons te kopen geniet u onder meer van de volgende voordelen:

  • Deskundig advies
  • Uitstekende service
  • Veel ervaring
  • Producten van hoge kwaliteit
  • Ook verplaatsingswerkzaamheden, reparaties en keuringen

Bezoek onze website!

Benieuwd naar het aanbod? Meer informatie gezocht over de 2 of 4 koloms hefbruggen? Een scherpe offerte op maat ontvangen? Bezoek dan eens onze website of neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0348-501578.

http://www.leenvandenberg.nl/