Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Grind kopen in big bag

Grind vormt een ideale bodembedekker, speciaal op die plekken in de tuin die vragen om een accurate oplossing. Loze plekjes waar niets gebeurt kunnen eenvoudig weg opgevuld worden met grind (wel altijd een anti-worteldoek gebruiken, want onkruid vindt altijd wel een weg om er tussendoor te kruipen).

Grind, de ideale bodembedekker

Er bestaan tal van natuurlijke bodembedekkers; van houtsnippers tot cocosdoppen … en grind natuurlijk. De eerste genoemden kunnen op den duur gaan schimmelen en vermolmd raken; met grind zult u nooit dit probleem hebben.

De voordelen van grind als bodembedekker op een rij:

  • Grind is weersbestendig
  • Grind schimmelt niet
  • Grind raakt niet vermolmd
  • Grind gaat decennia lang mee

Grind kopen big bag

Grind koopt u het beste in big-bags. Houd als vuistregel aan dat u een laag creëert van circa 5 centimeter, zodat er gewoon over het grind gelopen kan worden zonder dat de worteldoek zichtbaar wordt. 

Vergeet de grindmat niet

Afhankelijk van de bestemming van het grind is het ook mogelijk (en zelfs aan te bevelen) om grindmatten te kopen. Deze zorgen voor een mooie egale en stabiele verspreiding van het grind.

Wist u dat u voordeliger uit bent bij de aankoop van meerdere big-bags in één keer? Waarschijnlijk zult u vast meer dan 1 big-bag nodig hebben, dus dat komt mooi uit. U shopt bij webwinkel Betondingen.nl voor alle betonnen tuinbenodigdheden, maar ook voor grind!

https://www.betondingen.nl/big-bag-grind/