Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Ford occasions van prima kwaliteit

Ardea Auto biedt u keuze uit een ruim aanbod Ford occasions. Deze auto’s zijn voor de inkoop door een strenge selectieprocedure gegaan. U bent daarmee verzekerd van een occasion van prima kwaliteit, terwijl u ook nog eens twee jaar garantie krijgt. Een keuze maken voor een Ford Occasion van Ardea Auto zorgt voor veilig en zorgeloos rijplezier. U vindt alle occasions op de website waar u gemakkelijk de auto van uw keuze kunt vinden. Ook in één van de zestien vestigingen helpen de medewerkers u graag verder. U kunt er ook terecht voor uw Ford bedrijfswagens.

Zekerheid met SternGarant

Bij de Ford occasions krijgt u twee jaar lang een uitstekende garantie. Met deze SternGarant heeft u een uitstekende dekking bij het repareren of vervangen van kapotte onderdelen en bent u verzekerd van hulp onderweg bij schade, pech of een ongeval. Daarnaast krijgt u korting op banden en accessoires. Ardea Auto geeft u inzicht in de gereden kilometers van de auto, zodat u zeker weet dat de kilometerstand klopt. Ook ziet u welk onderhoud de auto heeft gehad in de afgelopen tijd. Ardea Auto is een betrouwbaar en klantgericht bedrijf, waardoor u met een gerust gevoel een keuze kunt maken uit de Ford occasions of Ford bedrijfswagens.

Ford bedrijfswagens voor elke onderneming

Ardea Auto heeft het grootste aanbod bedrijfswagens van Nederland en is daarom het aangewezen adres voor ondernemers. Zowel ZZP’ers die een bedrijfswagen nodig hebben als grote bedrijven, die hun wagenpark willen uitbreiden, kunnen er terecht voor advies op maat. De ervaren accountmanagers hebben oog en oor voor al uw wensen en helpen u graag de Ford bedrijfswagen te vinden, die het beste bij u past. Daarnaast vertellen ze u alles over de extra diensten en mogelijkheden die er zijn. Zo kunt u uw bedrijfswagen financieren met een regeling, waarbij u de looptijd bepaalt en de economische eigenaar van de auto wordt.

Jarenlange ervaring

Ardea Auto heeft jarenlange kennis en ervaring in de levering van Ford occasions en Ford bedrijfswagens. Met zestien vestigingen in Noord-Holland en Zuid-Holland is het de grootste Ford dealer van Nederland geworden. U kunt dus op verschillende plaatsen terecht, maar zult overal de uitstekende service en klantgerichtheid ervaren die het bedrijf hoog wil houden. Als onderdeel van de SternGroep wil het bedrijf duurzaamheid bevorderen en zo een steentje bijdragen aan het behoud van de natuur en leefomgeving.