Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Een nieuwe pomp

Een waterpomp is tot zekere hoogte een benodigde in je huis. Als je wilt kiezen voor de beste hybride waterpomp dan kunnen wij een type aanbieden die geschikt is voor elke woning. De hybride lucht/water warmtepomp is geschikt voor de bestaande bouw en kan gebruikt worden in combinatie met een bestaande gasketel of stadsverwarming. Deze modulerende warmtepomp bestaat uit een binnenunit en een buitenunit. Het gebruikt warmte uit de buitenlucht en zet deze om in bruikbare warmte voor de woning. Het kan naast verwarmen in de zomer ook koelen.

Deze waterpomp is geschikt voor elk afgiftesysteem en alle gasketels. De ontwikkeling en productie van deze pompen is in Delft. De pomp is modulerend, en heeft geen buffervat nodig. Een voordeel van de pomp voor jou is de relatief lage investering die je erin stopt en daar boven op de hoge besparing die je er voor terug krijgt. De Installatie van de pomp is uitermate eenvoudig. En de monitoring kan op afstand (met de Anna thermostaat).

Een combiwarmtepomp is een alternatief. Het heeft vele goede kwaliteiten en eigenschappen. De pomp heeft een 2 tot 16 kW verwarmingsvermogen. Het geeft veel comfort door nieuwe en stille compressoren, vanaf 29 dB(A). Je zult dus geen last hebben van vervelende geluiden. De pomp heeft hoge tapwatertemperatuur tot 60°C, zonder elektrische na verwarmer. Zuinig in de elektriciteitskosten dus. Het heeft erg compacte inbouw maten, de Toros Vision kan bijvoorbeeld bij de trap ophoog. Het is erg flexibel door vrijstaand boilervat (150, 210 of 300 liter) en het heeft geen buffervat nodig.

Dankzij de geavanceerde monitoring van verbruik in combinatie met wifi levert het verschillende prestaties. Het kan bijvoorbeeld het verbruik van de warmtepomp meten en de opbrengst van eventuele zonnepanelen (geschikt voor “nul op de meter”). Service op afstand mogelijk, wanneer er bijvoorbeeld iets misgaat. Alles kan snel geregeld worden. Het is een zeer eenvoudige installatie. Veel tijd en moeite zal het dus niet innemen.

https://techneco.nl/