Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Dinerspellen in Rotterdam | Top 3

Gezellig met je collega’s uit eten gaan in een van de vele leuke restaurants die Rotterdam telt is natuurlijk altijd een goed idee! Je kunt het personeelsuitje Rotterdam nog leuker en origineler maken door het diner te combineren met een spannend of gewoon ronduit hilarisch spel! Samen een spel spelen is een goede manier om de teambuilding naar een hoger level te tillen. Wij bieden verschillende themadiners en dinerspellen aan. Door onze jarenlange ervaring met organiseren van teamuitjes, kennen wij de leukste en meest unieke locaties in Rotterdam, om zo voor jullie het ideale dinerspel te organiseren. Dinerspellen worden tussen de gangen van het diner gespeeld, daardoor blijft er ook genoeg tijd over om gezellig met elkaar bij te kletsen in een totaal andere setting dan de werksfeer. Wij geven je graag een introductie van onze top 3 dinerspellen die vaak geboekt worden in Rotterdam!

1. Ranking yourColleagues Dinerspel
Heb je altijd al eens je collega’s willen ranken, zoals in het bekende Tv-programma ‘Ranking the Stars’? Dan is dit je kans!Tijdens dit vrolijke bedrijfsuitje in Rotterdam gaan jij en je collega’s elkaar het hemd van het lijf vragen. Door middel van uiteenlopende stellingen komen jullie diepste geheimen en meest rare gewoontes aan de oppervlakte. Hoe schatten jij en je collega’s elkaar eigenlijk in? Wie haalt er het vaakst koffie? Wie is het meest attent? Wie is de grootste roddelkous? Wie was vroeger de grootste spijbelaar? Wie gaat er als laatste weg van de borrel? Zomaar wat vraagstukken die voorbij kunnen komen tijdens deze supergezellige avond. Dit is het ultieme teamuitje om elkaar echt beter te leren kennen.

2. Escape Dinner Rotterdam
Terwijl je samen met je collega’s in het centrum van Rotterdam van een heerlijk driegangendiner geniet, spelen jullie aan tafel een spannende escapegame. Kun jij goed overweg met cryptische aanwijzingen? Laat je verborgen talenten zien en verbaas jezelf en je collega’s! Misschien was jij altijd al de leider die anderen nooit in jou zagen. Of wellicht ben je ontzettend goed in het bij elkaar zoeken van de juiste puzzelstukjes om dit spel op te lossen. Denk niet dat iedereen te vertrouwen is, zelfs de spelleiding moet je goed in de smiezen houden. Zij geven jouw team weliswaar aanwijzingen, maar je moet er zelf achter komen of je die ook daadwerkelijk kunt gebruiken. Samenwerking is van essentieel belang tijdens dit teamuitje. Het maakt dit dinerspel in Rotterdam tot een perfect teambuildingsuitje.

3. De grote TV-Quiz Show met Diner
Een teamuitje in Rotterdam waarbij gezelligheid en plezier voorop staan. Tijdens dit veelzijdige teamuitje in Rotterdam ben je nu plotseling deelnemer in verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Dit keer kun je niet vanuit je makkelijke stoel lachen om mensen die een vraag niet weten. Nee, je mag op deze avond zelf laten zien wat je allemaal kan en weet! Heb je bijvoorbeeld altijd al eens mee willen doen aan De Slimste Mens of Deal or No Deal, maar heb je nooit de kans gekregen om mee te doen? Tussen het overheerlijke driegangendiner door spelen jullie in verschillende rondes de bekendste spellen van TV. De winnaars wacht een mooie prijs en, ook niet geheel onbelangrijk, de eeuwige roem!