Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

De beste koffie voor koffieliefhebbers in jouw bedrijf!

Nederlanders zijn echte koffieliefhebbers. Iedere dag gaan er in Nederland gemiddeld per persoon 4 kopjes koffie doorheen. De meeste kopjes worden echter op werk geconsumeerd. Als bedrijfseigenaar is het daarom belangrijk dat je zorgt voor een koffieautomaat van goede kwaliteit zodat medewerkers de hele dag door kunnen genieten van de warme drank!

Van Duijnen is al decennia lang leverancier van koffie automaten voor allerlei soorten bedrijven. Alle automaten die het pand verlaten, worden aan strenge maatstaven gehouden om de beste werking te garanderen. Na 80 jaar lang volop geëxperimenteerd te hebben met diverse automaten, heeft Van Duijnen een groot aanbod aan verschillende koffie automaten opgebouwd.

 

Unieke functies en werkingen

Koffie automaten van Van Duijnen zijn ieder uniek; ze voldoen aan diverse behoeften die bedrijfseigenaren nodig hebben om aan de wensen van hun medewerkers te vervullen.

Werkzaamheden voeren zichzelf niet uit. Voor werknemers is het daarom fijn als zij snel tussendoor even een kopje koffie kunnen halen. Instant koffie automaten zijn hier speciaal voor gemaakt. Een touchscreen zorgt ervoor dat medewerkers in een aantal simpele tikken op het scherm voorzien worden van een lekker kopje cappuccino, binnen een minuut!

Traditionele filterkoffie wordt door velen erg gewaardeerd. In deze snelle maatschappij is er echter weinig tijd om een kop verse koffie te zetten. Het leven gaat door en het huishouden zal meestal voorrang krijgen op rustig genieten van een sterke espresso. Van Duijnen heeft hier een oplossing op; een freshbrew machine voor op kantoor! Deze moderne machine maakt de hele dag door de lekkerste koffie van zeer goede kwaliteit. Dat is genieten op de ouderwetse manier, een lekkere start van de dag!

 

Advies nodig? Van Duijnen helpt graag!

Het uitzoeken van een koffie automaat op basis van de behoeften van medewerkers, is op zichzelf al een hele klus. Het uitgebreide aanbod aan diverse automaten maakt deze keuze niet makkelijker. Van Duijnen helpt graag met het geven van advies op maat! Met meer dan 80 jaar ervaring in het bereiden van koffie en het ontwikkelen van automaten, zijn de specialisten van Van Duijnen uitermate geschikt om jou te helpen bij het uitzoeken van een geschikte koffie automaat voor jouw bedrijf!

 

https://vanduijnen.nl/koffie-automaten/