Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

CBBS is er voor u!

Op zoek naar een overzichtelijk en toegankelijk HR-platform in uw eigen huisstijl? Raet Youforce is een compleet en overzichtelijk platform dat al uw HR-processen samenbrengt. De naadloze aansluiting met andere Visma Raet modules zoals HR Core (HR-administratie), zorgt voor optimaal gebruikersgemak.

Bespaar tijd door op één plek uw gebruikersbeheer te regelen. U kunt uw HR-omgeving eenvoudig personaliseren voor alle medewerkers binnen uw organisatie. Youforce is een cloud-oplossing en u heeft dus altijd en overal toegang tot uw al uw HR-gegevens. Ook uw medewerkers kunnen eenvoudig 24/7 via hun eigen portal hun HR-zaken regelen.

Er zijn verschillende koppelingen met andere softwareprogramma’s mogelijk. Dit maakt het combineren en uitwisselen van gegevens een stuk eenvoudiger. De HR-informatie binnen Youforce wisselt u eenvoudig uit met andere programma’s die u gebruikt, zoals uw salarisadministratie en financiële administratie.

De voordelen van Youforce zijn onder andere het feit dat u uw HR-taken centraal kan beheren. Daarnaast kunt een koppeling maken met financiële pakketten en HR-software. U kunt uw eigen HR-processen inrichten binnen uw HR-portal. U kunt uw portal uw eigen identiteit geven. U heeft er altijd en overal toegang tot. U heeft ondersteuning van branche gerelateerde regelingen en cao’s. Ook kunt u eenvoudig journaalposten, betaalbestanden en rapportages aanmaken.

CBBS is onafhankelijk partner van Visma Raet. In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd van de Youforce producten en modules. Wij helpen u graag verder wanneer u advies en ondersteuning nodig heeft bij het inrichten of het gebruik van Youforce.

Onvoldoende capaciteit of kennis in huis om uw salarisverwerking zelf uit te voeren? Geen probleem! CBBS biedt u de mogelijkheid om uw complete salarisadministratie bij ons uit te besteden. U levert de mutaties bij ons aan en wij zorgen dat deze netjes en snel verwerkt worden.

Heeft u een eigen P&O afdeling of HR-medewerkers in dienst die de salarisadministratie verzorgen? Maar wilt u wel ondersteunt worden op momenten dat het u uitkomt? Dan kunt u kiezen voor onze selfservice dienstverlening. U verwerkt alle gegevens zelf in Youforce en kunt, daar waar nodig, gebruik maken van onze ondersteuning.

https://www.cbbs.nl/