Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

BBQ Boot Rotterdam

uitjes in Rotterdam

Wilt u een uitje organiseren voor je verjaardag en weet u nog niet wat leuk is en anders dan de standaard uitjes die bijna heel Nederland doet? Dan is de bbq-boot met het BBQ tour arrangement echt iets voor u! Wat is de BBQ Boot Rotterdam en wat kan je van ons verwachten? De BBQ Boot Rotterdam vind plaats op een 3-deks partyschip met een mooi en groot buitendek waar u zicht heeft over het water en de haven van Rotterdam anders ziet dan u gewend bent namelijk van de kade. Hoe uniek is het een uitzicht zo hoog boven het water in het zonnetje ziet u het al voor zich? Je kan al met ons varen vanaf 30 personen tot wel 600 personen.

Bezoek onze website en boek de BBQ Boot Rotterdam en stap bij ons aan boord en geniet van een lekker drankje en de vers bereide BBQ gerechten. Wat wilt u nog meer? Wij bieden u met veel plezier ons arrangementen aan, want aan de bemanning zal het niet liggen. Wij staan voor klantvriendelijkheid en een hoge service. We hebben jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen op land en water. We behandelen onze gasten zoals we zelf behandeld willen worden. En we zijn kritisch kan ik u vertellen! Wij willen onze gasten in de watten leggen en er proberen voor te zorgen dat de tocht bij ons aan boord een herinnering voor enig zal zijn. 

Jouw ervaren partner

Wij zijn erg ervaren in het organiseren van boottochten en onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. De klanten die met ons gevaren hebben zijn erg positief en komen altijd terug bij ons. Want bij ons is de klant koning en willen wij u en uw gezelschap een onvergetelijke dag bezorgen. Kijk op onze website eventophetwater en lees de reviews en zie met eigen ogen hoe wij te werk gaan. Zie we u snel? Wij hopen van wel!

https://eventophetwater.nl