Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Aluminium voorzetramen met veiligheidsglas

Heb jij een nieuwe woning of bedrijfspand gekocht en wil jij deze voorzien van ramen? In dat geval kan gehard glas in voorzetramen een echte aanrader zijn. In dit artikel bespreken we de voordelen van aluminium voorzetramen met veiligheidsglas.

Gehard glas kent meerdere voordelen

Er zijn veel verschillende soorten glas, hoewel dit op het oog misschien niet zo lijkt. Gehard glas kent meerdere voordelen tegenover andere vormen van glas. Gehard glas is bijvoorbeeld bestand tegen zeer lage temperaturen. Bij andere vormen van glas kunnen er scheuren in het glas ontstaan bij zeer lage temperaturen, maar dat is bij gehard glas gelukkig niet het geval. Bovendien is er sprake van een doorvalbeveiliging en is het glas goed bestand tegen stompe voorwerpen.

De kracht van voorzetramen

In sommige gevallen is het niet mogelijk om enkel glas te vervangen door dubbel glas. Dit kan bijvoorbeeld met technische aangelegenheden te maken hebben. In die situaties zijn voorzetramen gelukkig een zeer goed alternatief. Je kunt dan van de voordelen van dubbel glas genieten, zonder dat je het huidige glas hoeft te vervangen. Je profiteert dan echter wel van de voordelen van dubbel glas. Denk daarbij aan een goede isolatie. Dit brengt als positief punt met zich mee dat je maandelijks minder hoeft te stoken. Waarmee je dus energiekosten gaat besparen. Ook is er dan minder lawaai in je woning. Ideaal voor mensen die in een drukke, lawaaiige straat wonen.

Een aluminium voorzetraam met gehard glas kopen, is kortom een echte aanrader. In onze webwinkel vind jij een ruim assortiment met verschillende soorten voorzetramen. Heb jij vrijblijvend advies nodig over een specifiek voorzetraam? In dat geval kun jij vrijblijvend contact met ons opnemen en wij helpen je dan graag verder. Dankzij ons handige filtersysteem kun jij bovendien zeer effectief zoeken. Zo bespaar je tijd.