Bedrijventrefpunt
Image default
Beauty en verzorging

Tanden bleken in Amsterdam

Stel je eens voor, je woont in de omgeving van Amsterdam en op een mooie zondagmorgen open je de gordijnen en bekijk je jezelf eens goed in de spiegel. Terwijl je jezelf bestudeert lach je even met je tanden bloot als je denkt aan het vooruitzicht van deze prachtige dag. Je gaat namelijk een dagje naar Amsterdam met je vriendengroep. Wanneer je naar jezelf lacht, schrik je eigenlijk een beetje. Je tanden zijn namelijk helemaal niet zo wit als alle Snapchat filters het altijd doen lijken. Snel ga je je tanden poetsen, maar dat helpt niet bepaald. Straks zal je naar Amsterdam gaan en daar zal je al je vrienden weer zien. Je moet snel met een oplossing komen, want je wil niet dat je vrienden je op deze manier zien. Dan weet je ineens wat de oplossing is voor jouw probleem, je kan straks eerder naar Amsterdam gaan en dan je tanden laten bleken! Op Internet doe je wat onderzoek naar plekken waar je kan tanden bleken Amsterdam, en dit zijn jouw bevindingen.

 

De White Smile Company is de eerste tandartsenpraktijk die je bekijkt. Ze hebben zeer goede reviews en hebben ook meerdere locaties door het land heen. Als je dus wil tanden bleken Rotterdam, dan kan dat ook daar. Ze bieden hier een behandeling met peroxide en een behandeling zonder peroxide aan. De meest basale behandeling kost hier €59 euro en die duurt dan 45 minuten, maar de prijs kan ook oplopen tot €179.

 

Vervolgens bekijk je de website van de tandartsengroep Witgebit. Ook hier bieden ze behandelingen aan om je tanden weer wit te maken. Bij Witgebit behandelen ze steeds 20 minuten, waarna je even moet wachten en daarna weer behandeld kan worden. Hier lopen de prijzen uiteen van €20 voor een korte test tot €80 voor een alles blekende behandeling.

 

Als laatste kijk je bij het bedrijf Wit. De prijzen zijn hier een stuk hoger, een behandeling van één uur kost bij Wit wel €349. Veel duurder dus dan bij de andere twee bleeksalons.

https://witgebitnederland.nl/