Bedrijventrefpunt
Image default
Auto’s en Motoren

Over rijschool Troy Utrecht

Op zoek naar een betrouwbare rijschool in omgeving Utrecht? Rijschool Troy Utrecht  is een van de weinige rijscholen Utrecht  met een hoog aantal afgenomen examens en slagingspercentage. Wij staan garant voor hoge leskwaliteit, een zeer hoog slagingspercentage en voordelige tarieven.

 

De kwaliteit van rijschool Utrecht

 

Bij Troy rijschool Utrecht werken we alleen met het nieuwste les materiaal zowel op de weg als in ons theorie centrum, waar wij gebruik maken van het zelfde systeem als het CBR. Een betere voorbereiding kun je niet hebben! Er start elke eerste maandag van de maand een nieuwe cursus, bestaande uit 4 avonden van 19:00 tot 21:00 uur.

 

 De instructeurs van Troy Rijschool Utrecht  denken graag met u mee voor een voordelig en passende rijopleiding die geheel op u is afgestemd. De auto`s waarin gelest wordt zijn niet ouder dan 4 jaar. Tevens zorgt onze manier van lesgeven voor een hoog slagingspercentage dat ver boven het Utrechtse gemiddelde ligt. Hierdoor levert rijschool Utrecht  dan ook per jaar honderden enthousiaste leerlingen af.

 

Speciaal bij rijschool Utrecht : autorijles met extra begeleiding

 

Voor leerlingen die rij angst of ADHD hebben, of die Dyslectisch zijn, heeft rijschool Utrecht speciale begeleiding van rustige en geduldige instructeurs die er voor zorgen dat ook u uw rijbewijs kunt halen.

 Wacht dus niet langer en maak gebruik van één van onze voordelige autorijles aanbiedingen

Professionele instructeurs

Hoog slagingspercentage

Flexibele lestijden

Rijden in de nieuwste auto’s

Gevestigd in Utrecht

En zo hebben wij van rijschool Troy Utrecht nog veel meer voordelen bezoek onze site www.rijschool-troy.nl  of bel voor een proefles 030:8080317

http://www.rijschooltroy.nl