Bedrijventrefpunt
Image default
Auto’s en Motoren

Dé autogarage van Veldhoven en omgeving

Bent u woonachtig in Veldhoven of in de omgeving daarvan? Bent u in het bezit van een auto? Dan is het wel zo prettig om bij een garage in Veldhoven of omstreken terecht te kunnen. Als er wat aan uw auto mankeert, als de banden verwisseld dienen te worden of als u op zoek bent naar een nieuwe auto is het makkelijk om daarvoor een garage bij u in de buurt in te schakelen.

Maak kennis met Neggers Auto’s, dé garage van Veldhoven en omgeving! Neggers Auto’s is een nieuw autobedrijf dat is opgericht door Rick Neggers, een autoliefhebber in hart en nieren. U kunt bij hem terecht voor allerlei diensten, zoals reparatie- of onderhoudswerkzaamheden, de APK, occasions en het uitlezen van storingen.

Occasions van hoge kwaliteit kopen bij Neggers Auto’s

Neggers Auto’s is in het bijzonder gespecialiseerd in het verkopen van occasions. Occasions zijn tweedehands auto’s. Dat betekent dat het om auto’s gaat waarvoor al eerder een kentekenbewijs is afgegeven aan een eerdere eigenaar. Regelmatig worden door Neggers Auto’s auto’s ingekocht. Het gaat altijd om auto’s die nog in uitstekende staat verkeren.

Indien nodig krijgen de auto’s nog een extra opknap beurt, zodat u bij de aankoop van een occasion verzekerd bent van een auto die helemaal naar behoren functioneert. De occasions van Neggers Auto’s zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe, eerlijke prijzen. Kom gerust eens langs om het brede aanbod te bekijken!

Neggers Auto’s verzorgt de reparatie of het onderhoud van uw auto!

Het is van groot belang dat u auto rijdt in een auto die goed werkt. Bij mankementen loopt u namelijk een groter risico op ongevallen. Het is dus zaak om storingen en schade tijdig te laten repareren. Tevens is periodiek onderhoud (naast de verplichte APK-keuring) sterk aan te raden. Als autobedrijf kan Neggers Auto’s voorzien in reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Wij kunnen u op allerlei manieren van dienst zijn. Zo kunnen we banden verwisselen, storingen uitlezen en in zijn algemeenheid uw auto eens goed onder de loep nemen. Op die manier kunt u met een gerust hart de weg op en draagt u bij aan een goede verkeersveiligheid. Neggers Auto’s is een RDW erkende autogarage en dus ook in staat om de APK uit te voeren.

Neggers Auto’s is uw autogarage in Veldhoven!

Meer weten over wat Neggers Auto’s voor u kan betekenen, of benieuwd naar het assortiment aan occasions? Neem gerust eens contact op, bezoek de website of kom langs bij onze garage in Veldhoven! U kunt ons telefonisch bereiken via 06 34380006.

https://www.neggersautos.nl