Bedrijventrefpunt
Image default
Alarmsysteem

Beveiligingssystemen om indringers buiten te houden

Wanneer je naar de supermarkt gaat, zie vaak jezelf in een spiegel wanneer je naar binnen loopt. Ook kun je er vrijwel altijd vanuit gaan dat er allemaal camera’s om je heen hangen, waar iemand de hele dag naar kijkt. Hoewel je je misschien bekeken voelt, zijn deze beveiligingsmogelijkheden ook bedoeld voor jouw eigen veiligheid. Als er namelijk een overvaller in de winkel rondloopt of iemand gewapend is, kun je toch zeker zijn van je veiligheid door de beveiliging in de winkel. Wil jij jouw bedrijf ook beter beveiligen? Dan heeft Groenewegen Delft de oplossing voor jou.

Bedrijfsbeveiliging is een onderdeel van Groenewegen Delft waar wij uitermate gespecialiseerd in zijn. Wij stellen allereerst een beveiligingsplan op, waarbij wij alle risico’s classificeren. Vervolgens zullen wij met u meedenken over de juiste beveiliging van het pand om indringers buiten te houden. Zo weet je zeker dan het pand optimaal beveiligd is, zodat u in de avond met een gerust hart het pand kan afsluiten, naar huis kan gaan en rust gaan slapen. Als de Alarminstallatie namelijk alsnog afgaat door een indringer, zal de meldkamer gealarmeerd worden. Vooraf is met jou afgesproken hoe er gehandeld zal worden, waardoor je niet voor eventuele verrassingen zal komen te staan. In noodsituaties kunnen verrassingen namelijk onwenselijke effecten hebben op de gesteldheid, wat wij te allen tijde willen voorkomen.

Houdt u ook niet van ongewenste verrassingen? Wil jij ook dat jouw pand optimaal beveiligd is tegen onwelkome indringers en gevaarlijke inbraken? Groenewegen Delft weet precies met welke problemen jij te maken kan krijgen wanneer het aankomt op beveiliging. Om deze zorgen over te nemen, zullen wij alle mogelijkheden met jou doornemen over beveiliging. Op die manier zal je indringers afschrikken en staat de meldkamer klaar, wanneer er toch een inbraak plaats vindt.

https://www.groenewegendelft.nl/