Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Tijd voor een nieuwe airco?

Als de zomer weer voor de deur staat, beseffen we vaak pas hoe warm het in huis kan worden. Misschien is je airco kapot gegaan of heb je weer spijt dat je er nog geen hebt aangeschaft. Dan is het misschien tijd voor een airco van Dyson. Dat is hoe dan ook een aankoop waar je geen spijt van gaat krijgen. Hij biedt niet alleen verkoeling, maar staat ook in ieder interieur eigenlijk fraai. Zo’n Dyson airco is dus praktisch en mooi tegelijkertijd. Dat is ook wat je kunt verwachten van Dyson.

Kwaliteit en design

Een Dyson airco is een airco van goede kwaliteit. Dat betekent dat je nog lang kunt genieten van de Dyson airco. De komende jaren. En het maakt de warme zomerdagen natuurlijk een stuk aangenamer als je een airco in huis hebt. Met een Dyson airco kies je voor een variant waar je ook plezierig naar kunt kijken. Het open en strakke design oogt wellicht modern, maar door de witte kleur kun je hem goed kwijt in iedere stijl interieur. Daarnaast is het open design een stuk eenvoudiger schoon te maken dan alternatieven van andere merken. 

Luchtstromen

Dyson en innovatie gaan hand in hand. Zo ook voor de Dyson airco. Er wordt vanuit het open midden van de airco lucht de ruimte in geblazen. Je kunt zelf de luchtstromen instellen. Er zijn maar liefst tien verschillende opties hiervoor. Je stelt dit in met de bijgeleverde afstandsbediening. Omdat het open design zo gemakkelijk schoon te houden is, blaast de Dyson airco ook niet onnodig stof de ruimte in.