Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Ajax alarmsysteem

Inbraken zijn niet langer een ver-van-je-bed-show, de kans dat er bij jou wordt ingebroken is dus zeker niet onbestaande en daar kan je beter rekening mee houden. Inbraken gebeuren steeds vaker, en daardoor wordt het alsmaar belangrijker dat je jouw en je gezin voldoende beschermd, maar hoe doe je dat het best? Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden, maar een echte aanrader is het Ajax alarmsysteem!

Waarom een alarmsysteem belangrijk is

Een alarm biedt je veiligheid en zekerheid. Dankzij een alarm hoef je je niet langer zorgen te maken over ongewenste personen in je woonst. Met een goed alarm krijgen dieven geen kans en kan je gerust op beide oren slapen. Bescherm jezelf, je gezin én je inboedel door het installeren van een beveiligingssysteem! Dankzij een beveiligingssysteem ben je niet enkel gerust wanneer je zelf thuis bent, maar kan je ook zonder zorgen op vakantie vertrekken. Diefstal gebeurt meer en meer, en om die reden zijn er ook steeds vaker aanbieders van alarmen, hoe kies je daar nu de beste uit?

Waarom zou je kiezen voor Ajax?

Dit beveiligingssysteem is een betrouwbaar alarmsysteem dat draadloze communicatie mogelijk maakt. Het gaat hier dus over een draadloos alarmsysteem die gemakkelijk in gebruik is. Je krijgt kwaliteit wat resulteert in extra veiligheid. Ajax is een gespecialiseerd jong bedrijf die zijn apparatuur steeds verder blijft ontwikkelen Hun beveiligingssystemen worden telkens moderner en uitgebreider. Ze bieden een hoogtechnologisch draadloos alarmsysteem. Het beveiligingssysteem werkt met verschillende gevoelige sensoren, die meteen het alarm activeren als er een inbreker jouw huis wilt betreden. Deze alarmen zijn bovendien makkelijk om te installeren én te onderhouden, moest er iets mis zijn aan het beveiligingssysteem dan kan je dit makkelijk opmerken in de app die bij het alarm hoort. Een ander voordeel is de duurzaamheid van het systeem. Deze alarmen werden uit de beste materialen gemaakt, waardoor ze lang meegaan. De batterijen die erbij zitten gaan zelfs tot 7 jaar mee. Door te kiezen voor een duurzaam beveiligingssysteem zoals dit spaar je dus ook nog eens geld uit! Al dit interessants kan je aanschaffen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, waar wacht je nog op?

Hoe installeer je dit beveiligingssysteem?

Deze alarmen installeer je eenvoudig zelf met de app die erbij hoort. Al wat je hoeft te doen, is QR codes scannen. Daarmee kan je alle componenten binnen 5 minuten inlezen. Het systeem plaats je makkelijk met de bijgeleverde schroeven of met dubbelzijdig tape. Hou de controle over je alarm door de app te gebruiken, want in de app kan je namelijk overzichtelijk opvolgen of alles nog goed werkt. Een mooie bijkomstigheid is dat je door dit systeem te gebruiken ook altijd kunt zien of er nog een raam of deur openstaat.

https://draadloos-alarmsysteem.com/