Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Servetten bedrukken

Merkidentiteit speelt tegenwoordig de dag een veel prominentere rol bij restaurants dan dat het vroeger deed. Om jouw huisstijl ook uit te dragen bij de gasten aan tafel, doe je er goed aan om servetten te bedrukken. Door servetten te bedrukken en deze naast het mes, de vork en de lepel te leggen, worden jouw bezoekers constant geattendeerd op de plek waar ze hun gezellige avondje uit hebben.

Bij Servet.nl kun je je servetten bedrukken, zonder daar lang op te hoeven wachten. Jouw gepersonaliseerde tafeldoeken komen zo al binnen afzienbare tijd bij jouw horecaonderneming binnen, waardoor jij spoedig aan een nette presentatie kunt werken. Aarzel dus niet langer en kom je servetten bedrukken bij ons!

Servetten met logo

Kies jij ervoor om servetten te bedrukken, dan zijn de servetten met logo één van de opties die je hebt. Servetten met logo kunnen in verschillende settingen van pas komen. Ondernemers die een foodtruck bezitten, geven een broodje pulled pork net wat lekkerder weg als ze er wat servetten met logo bijdoen. Maar ook als je beheerder bent van de bedrijfskantine van een grote onderneming, presenteer je de dagelijkse lunch een stuk professioneler met herkenbare servetten.

Naast het feit dat servetten met bedrukking tot hun recht komen in de B2B-sector, lenen ze zich ook voor de particuliere sector. Indien je een specifiek design voor ogen hebt voor Kerst of andere feesten of partijen, kun je jouw ontwerp aan ons voorleggen. Wij sturen het dan tijdig naar de drukker, waar je eigen ontworpen servetten uit de machine zullen rollen.

Bedrukte servetten

Bij Servet.nl kun je bedrukte servetten in variërende groottes en maten verkrijgen. Hecht je waarde aan te bedrukken servetten die lekker groot in de hand liggen? Kies dan voor een exemplaar dat 48 bij 48 centimeter is of 40 bij 48 centimeter. De servet maat van 40×40 is een variant die niet te groot of te klein is, terwijl de uitwerkingen van 33 bij 33 centimeter en 24 bij 24 centimeter tot onze minder grote opties behoren.

Papieren servetten bedrukken

Bij papieren servetten bedrukken heb je de keuze uit verschillende varianten van het servet. Vind je het prettig om het bestek in een houder te bewaren? Kies dan voor de pochetto’s. Zo’n houder is gemaakt van papier en heeft verschillende openingen waar het servet en het bestek in geplaatst kan worden. Ideaal voor het uitserveren, omdat je zo minder handelingen hoeft te verrichten.

Daarnaast kun je ook kiezen voor de meer traditionele bestekvouw. Hierbij dient het servet als een houder van het bestek en als papier in één, wat er eveneens erg fraai uitziet. Op Servet.nl kun je niet alleen servetten bedrukken, maar heb je eveneens de mogelijkheid om allerlei andere toebehoren te voorzien van prints, zoals placemats, druppelvangers en coasters. Vraag hiervoor gerust naar de voorwaarden.

https://www.servet.nl/