Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waar u op moet letten als u een koelcel gaat huren

Wilt u een koelcel huren voor uw horecagelegenheid of evenement? Dan zijn er enkele zaken die u in gedachten moet houden bij het bekijken van verschillende koelcellen. Bij Douven Verhuur kunt u koelcellen huren, maar ook grotere koelcontainers huren. Koelcellen worden vaak gehuurd voor de drukkere dagen rondom bijvoorbeeld de feestdagen, wanneer u extra koelcapaciteit goed kunt gebruiken. U kunt een koelcontainer huren wanneer u regelmatig evenementen organiseert. Ook kunt u een koelcontainer huren wanneer u een cateringbedrijf heeft. In zowel de koelcontainers als koelcellen van Douven Verhuur kunt u al uw producten gekoeld houden. Maar waar moet u precies op letten bij het huren van een koelcel?

Gebruiksintensiteit

Ten eerste is het belangrijk om de gebruiksintensiteit van de koelcel in gedachten te houden. De intensiteit houdt in hoe vaak u de koelcel in- en uitloopt. Wanneer u dit vaak doet, gaat de deur vaak open. Dit betekent dat er vaker warmte in de koelcel komt dan wanneer u de koelcel minder zou gebruiken. Bij een hogere gebruiksintensiteit heeft u dus een krachtigere koelcel nodig. Bij Douven Verhuur kunt u zowel een koelcel huren van 8 ft, als een koelcel van 15 ft. Hier kunt u terecht voor extra koelcapaciteit naast uw eigen koelinstallatie, voor tijdens drukkere dagen, of voor grotere koelcellen voor gebruik op een evenement.

Een koelcel huren of toch een koelcontainer huren

Tenslotte is het belangrijk om de grootte van de koelcel in gedachten te houden. Een kleinere koelcel van 8 ft is handig wanneer u geen grote hoeveelheid producten hebt om te koelen. U wil natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk gebruik kunnen maken van uw koelcel, zonder dat u gebrek aan ruimte heeft. Mocht u veel producten tegelijk willen koelen, dan kunt u ervoor kiezen om een koelcel van 15 ft te huren, of u kunt een koelcontainer huren. Hier komt natuurlijk wel meer koelkracht bij kijken. Houd dus rekening met een hoger energieverbruik bij het huren van een grotere koelcel.