Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat uw goederen inklaren door een specialist

Wilt u goederen invoeren in de Europese Unie? Dan is het inklaren van deze artikelen verplicht. Producten inklaren houdt in dat u invoerrechten en andere heffingen over de goederen die u wilt importeren betaalt. Pas wanneer dit is gebeurd, kunt u de producten gaan verhandelen. Voor veel bedrijven is het inklaren van goederen een kostbaar en tijdrovend proces. Zolang dit niet is gebeurd, kunnen producten niet verhandeld worden en moet u soms zelfs betalen voor tijdelijke opslag ervan. Gelukkig kan Hemetex B.V. u helpen bij het inkorten van het inklaarproces, waardoor u tijd en geld bespaart. Deze douane-expediteur helpt u met het inklaren van uw goederen bij de douane. De specialisten die hier werken zorgen voor de benodigde douanedocumenten. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en kunt u zich richten op andere zaken.

Hoe gaat het inklaren van goederen in zijn werk?

Veel bedrijven en organisaties onderschatten de hoeveelheid administratie en kennis die vereist is om het inklaren van goederen soepel en snel te laten verlopen. Voor alle administratieve zaken gebruikt Hemetex B.V. een elektronisch aangiftesysteem. Dit systeem werkt snel en is flexibel. Alle mogelijke aangiftes kunnen met dit systeem elektronisch aangemaakt en naar douanekantoren in heel Nederland verzonden worden. De aangifte wordt vervolgens binnen enkele minuten verwerkt, waarna Hemetex B.V. de vrijgave elektronisch ontvangt. Deze vrijgave ontvangt u per e-mail. Door deze werkwijze weet u binnen enkele minuten wanneer uw goederen worden vrijgegeven en beschikt u snel over de vereiste importdocumenten.

Alle logistiek onder één dak

Hemetex B.V. kan niet alleen het inklaren van uw goederen voor u regelen, maar kan ook het transport en de opslag ervan verzorgen. Dit bedrijf kan het transport vanaf of naar de haven van Rotterdam, of een andere locatie, regelen. U kunt er terecht voor transport over de weg, over de zee en door de lucht. Ook exceptioneel transport is mogelijk. Net zoals opslag voor korte of lange termijn. Wilt u dus goederen importeren in de E.U. en wenst u een complete service? Neem dan contact op met deze douane-expediteur in Rotterdam.

https://hemetex.nl/