Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het Moleskine Journal of Notitieboek

Ben je op zoek naar een notitieboek dan kun je die vinden bij Moleskine. Je hebt dan een ruime keuze uit notitieboekjes waar je zeker dat vindt wat je zoekt. Onze Notitieboeken heb je in allerlei formaten van klein naar groot. Zoek je bijvoorbeeld een blanco notitieboek, dot notebook of wellicht een smart notebook. Je kan het zeker vinden in ons ruime assortiment. Met een Moleskine Notitieboek of Journal kun jij altijd jouw gedachten en ideeën op papier zetten.

Waarom kiezen voor Moleskine 

Onze Notitieboeken staan bekend om de goede kwaliteit. En ben je op zoek naar een luxeartikel voor school, college of werk dan kun je die bestellen via Moleskine.nl. Je kan kiezen uit verschillende kleuren en formaten met een luxe uitstraling.

Moleskine Notitieboeken

Je zoekt voor je studie of werk een mooi notitieboek. Dan is de beste keuze om te kiezen voor een geruit of gelinieerd notitieboek. Een geruit boekje is geschikt voor grafieken te maken. En teken je graag dan raden wij je een blanco notitieboekje aan. Deze is geschikt voor al jouw mooie schetsen die je wilt maken. Je ziet je hebt zoveel mogelijkheden in boekjes waarin je al jouw creativiteit kwijt in kan. En de notitieboekjes krijg je in een luxe uitvoering en zijn van hoge kwaliteit. Naast de boekjes die al genoemd zijn kan je ook nog kiezen uit bijvoorbeeld een Moleskine limited edition notebook of het Moleskine Smart Notebook. En je kan nog andere boekjes vinden.

Kiezen voor een Bullet journal

Een Bullet journal is een goede keuze wanneer je jouw eigen agenda wilt samenstellen. Dit doe je in je dot notebook die nog leeg is. Je vult die aan met de dagen van de week en daaronder plaats je bulletpoints voor al jouw afspraken en overige notities. Het Bullet journal kan ook goed zijn voor als je een pagina wilt bijhouden van je budget per maand of overige notities. Het is mogelijk om deze pagina’s ook te decoreren met washi tape en mooi gekleurde markers en pennen. Je kan jou Bullet journal zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Wanneer je op Moleskine journal een Bullet journal wilt bestellen dan zal je zeker de juiste journal kunnen vinden voor jou passie.

Het speciale Moleskine Passion journal

Je zou ook kunnen kiezen uit de serie Moleskine Passion Journals. Die zijn bijzonder omdat je dan al jouw mooie herinneringen kunt plaatsen. Je zou kunnen denken aan een mooi babyboek waar je de eerste levensjaren van jouw kind wilt vastleggen. Maar je kan ook bijvoorbeeld denken aan een receptenboek. Ben jij een persoon die graag kookt en je wilt jouw recepten vastleggen dan is het mogelijk met dit boekje genaamd Moleskine Passion journal. Wat ook mooi kan zijn voor jou is het vastleggen van al jouw reiservaringen en dan zou je kunnen kiezen voor het travel journal van Moleskine. En heb je groene vingers en wilt dit alles noteren dan zou je kunnen kiezen voor het Moleskine gardening journal.