Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kwaliteitsnormen van stalen buizen

U weet wellicht dat er kwaliteitsnormen voor stalen buizen bestaan. Er zijn diverse certificeringen die u vertellen voor welke toepassingen stalen buizen geschikt zijn en wat u van deze buizen mag verwachten. Bij grote leveranciers zoals Swanenberg IJzer Groep vindt u buizen in alle soorten en maten en met tal van kwaliteitsnormen. Zo zijn er zeer betaalbare buizen beschikbaar voor eenvoudige toepassing waarbij stevigheid niet direct een vereiste is, maar vindt u ook stalen buizen die specifiek gemaakt zijn voor het zwaarste werk.

Stalen buizen die voor de zwaarste toepassingen geschikt zijn

Bij stalen buizen die voor de zwaarste toepassingen gemaakt zijn, kunt u onder andere denken aan buizen als funderingspalen, maar vooral ook voor gebruik in een stempelraam of combiwand. Om de kwaliteit en het gebruik van deze buizen te bepalen, zijn er Europese kwaliteitsnormen in het leven geroepen. Voldoet een buis aan de strengste normen, dan hebt u een zeer hoge zekerheid dat u met een absoluut kwaliteitsproduct te maken hebt. Bovendien worden deze buizen gefabriceerd door ervaren werknemers die zelf ook over diverse certificeringen beschikken. Zeker wanneer er behoefte is aan maatwerk, moet u kunnen vertrouwen op echt vakmanschap.

Zware bouw wordt eenvoudiger door rijplaten huren

Waar stalen buizen van de hoogste kwaliteit moeten worden gebruikt, wordt vaak gebruikgemaakt van zeer zware machines en voertuigen. U kunt rijplaten huren om het werken met deze machines en voertuigen eenvoudiger en veiliger te maken. Rijplaten huren kunt u vaak ook direct doen bij uw specialist voor buizen. Rijplaten huren, zorgt ervoor dat er op plekken waar gereden en vervoerd moet worden, een sterke, veilige en stroeve ondergrond ontstaat met veel grip. Zware voertuigen zullen niet vastlopen of wegzakken en ook geen schade aan de ondergrond berokkenen. Een goede leverancier kan de platen voor u bezorgen, maar ook plaatsen en na afloop weer verwijderen en afvoeren.