Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het leasen van 4 verschillende merken auto’s

Je vraagt je wel af wat het leasen van een auto inhoudt toch? Een leaseauto of te wel een lease genoemd, houdt in dat je een voertuig huurt tegen een vaste vergoeding van elke maand. Als de looptijd verstreken is, dien jij de auto weer in te leveren bij de leasemaatschappij. Jij bent dus als het ware de huurder van zo een lease en de eigenaar die blijft nog steeds even veel de verantwoordelijke voor het onderhouden, de autoverzekering en wegenbelasting van de auto. Jij hoeft dus alleen maar te tanken. Dat is toch wel voordelig?

 1. Het leasen van een BMW

Wanneer je een BMW lease zakelijk doet, dan kan je voor een vast bedrag per maand rijden in een nieuwe BMW. Dus als het ware zijn alle kosten al inbegrepen in uw BMW lease zakelijk. De voordelen hiervan zijn:

 • Geen grote eenmalige investering.

 • Onderhoud bij uw eigen BMW.

 • Verzekerd van de beste service.

 • De kosten budgetteren zijn mogelijk dankzij een vaste looptijd voor uw BMW lease zakelijk.

 1. Het leasen van een Volkswagen voor een particulier

Bij het particulier Volkswagen leasen, huurt u het voertuig op een lang termijn en geniet je dus dan van alle voordelen dan normaal. Bovendien rijd je altijd met nieuwe voertuigen en geniet je van een reeks diensten uit ons aanbod en onze voordelen, zoals:

 • Het vermijden van verplichtingen met betrekkingen tot aankoop en onderhoud van het voertuig.

 • Als je je contract vernieuwd, dan kies je telkens weer voor een nieuw voertuig bij particulier Volkswagen leasen.

 1. Het leasen van een Toyota Aygo 

Bij een Toyota Aygo Lease, worden alle services inbegrepen in het maand bedrag, zoals wegenbelasting, verzekering, reparatie en pechhulp onderweg, maar alleen moet jij bij een Toyota Aygo lease zelf uw benzine tanken, eventuele boetes betalen en bij schade is het uw eigen risico. Je rijdt dus alleen voor een maand, voor een vast bedrag. Enkele voordelen waarvan je zal genieten, zijn:

 • Je beschermt jezelf bij ontslag of inkomensverlies

 • Een vast laag maandbedrag

 1. Het leasen van een private Skoda Enyaq 

Bij een Skoda Enyaq private lease mag je weten dat je in een elektrische auto de wereld zal rond rijden. De zekerheid van deze Skoda Enyaq private lease is dat je helemaal niet aan een grote investering hoeft te doen of bijbetalingen om je nieuwe auto te financieren. Dus met een Skoda Enyaq rijd jij onbezorgd over de weg. Dat is toch pas geweldig? En enkele voordelen van de Skoda Enyaq private lease zijn:

 

 • Je hebt heldere voorwaarden, dus dat is echt een slimme keuze

 • De verzekering dekt alle risk dekkingen en ook voor de inzittende

 • Het onderhoud wordt door de merkdealer onderhouden, dus jij staat nooit voor verrassingen.

Het is toch pas geweldig om te kunnen weten wat de verschillende leasen inhouden? Jij kan dus zelf jouw keuze maken bij het leasen van een BMW, een particuliere volkswagen, een Toyota aygo of een Skoda Enyaq private lease. Zo weet jij wat je allemaal voordeliger en beter uitkomt.