Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Drie thuiswerk essentials!

De corona crisis heeft ervoor gezorgd dat we de komende jaren waarschijnlijk nog veel thuis zullen werken. Om fatsoenlijk thuis te kunnen werken heb je enkele essentials in je huis nodig om de thuisplek geschikt te maken als werkplek. Aangezien we waarschijnlijk nog lang in ieder geval een deel van onze werkuren thuis zullen maken, is het ook niet zo vreemd om te investeren in deze essentiële benodigdheden! In deze blog vertellen we je over enkele essentiële benodigdheden om van je thuisplek een thuiswerkplek te maken!

Werkmeubilair

Om fatsoenlijk te kunnen werken heb je fatsoenlijk werk meubilair nodig. Denk hierbij aan een monitor, een bureaustoel en een bureau op hoogte. Als je niet over fatsoenlijk werkmeubilair beschikt kun je lichamelijke klachten krijgen. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten! Voor enkele honderden euro’s kun je je werkplek al ergonomisch inrichten en de kans op lichamelijke klachten minimaliseren.

Stilte in huis

Om goed te kunnen functioneren is jouw gewenste omgevingsgeluid een vereiste. Als je continue in geluiden functioneert die er zijn buiten jouw toedoen om dan is de kans op afleiding enorm. Je kunt je volledig afsluiten van je omgevingsgeluid door bijvoorbeeld een noise cancelling koptelefoon aan te schaffen. Door de noise cancelling koptelefoon hoor jij alleen nog maar de geluiden die jij wilt horen! De koptelefoons zorgen er daarnaast voor dat overige bewoners van het huis ook geen geluiden van jou zullen horen, ook wel zo prettig als je niet de enige bent die thuiswerkt!

Overige voorzieningen in huis

Er zijn nog tal van voorzieningen om de thuiswerkplek te verbeteren naast de genoemde opties. Een andere heel belangrijke factor op het gebied van thuiswerk comfort is stabiel internet. Als je thuis over een goede internetverbinding beschikt dan wordt het werken daar stukken aangenamer van. Een andere belangrijke factor in het thuiswerken is de beschikbaarheid van genotsproducten. Denk hierbij aan een lekkere lunch of een koffiebeker gevuld met heerlijke koffie! Je kunt hierdoor ook nog een beetje het echte werk gevoel blijven ervaren. Zo kun je dezelfde lunch eten als je normaal op de werkvloer altijd deed of bijvoorbeeld je koffie drinken uit dezelfde kartonnen bekersals ze op je kantoor gebruiken! Zo krijg je nog een beetje het werkvloer gevoel terwijl je thuis zit.