Bedrijventrefpunt
Image default
Woningen

Waar kun je deuren kopen?

Op een zeker moment moeten deuren vervangen worden. Wanneer jij je nieuwe woning moet voorzien van nieuwe binnendeuren, ben je nogal wat geld kwijt. Het is een zekere investering. Het kan ook zijn dat je de deur naar de woonkamer wilt vervangen, omdat deze helemaal af.

Een ding is zeker: je hebt genoeg keus qua soorten binnendeuren, uitstraling, stijl, enzovoort. Waar kun je deuren verkrijgen?

Binnendeuren online bestellen

Online heb je een heel scala aan websites die binnendeuren verkopen. Zo is er bijvoorbeeld de online deuren winkel deurenshop.com welke hiervoor een van de populairste webshops is in België en Nederland. Je kunt gemakkelijk prijzen vergelijken, de deuren bestellen, ze thuis laten bezorgen en eventueel laten monteren.

Voorwaarde hierbij is wel dat je moet weten wat voor deuren je wilt hebben. Het voordeel is je online wellicht goedkoper uit kunt zijn. Bezoek een aantal websites en kies uiteindelijk de binnendeur dat binnen jouw budget valt, maar wel past bij het interieur van je woning.

Ga je bijvoorbeeld voor een kunststoffen of een houten deur? Of misschien een binnendeur met glas? Het materiaal van en in deur is ook heel bepalend voor de sfeer en uitstraling van bijvoorbeeld je woonkamer.

Bouwmarkten

Indien je graag eerst rond wil kijken en de deuren in het echt wilt zien, kun je verschillende bouwmarkten bezoeken. Op deze manier kun je wat ideeën opdoen. Een voorbeeld hiervan is de Praxis. Deze heeft ook een online webshop. Je kunt dan eerst even online kijken of er deuren verkocht worden die je aanspreken, of andersom.

Voordeel is dat ze bij een bouwmarkt advies kunnen geven over soorten deuren, materialen en het plaatsen van een binnendeur. Eventueel kun je de deur ook op maat laten maken. Andere bouwmarkten waar deuren verkocht worden zijn de GAMMA en de Karwei.

Er zijn ook genoeg andere winkels die binnendeuren en deurkrukken verkopen. Kijk even online voor een bedrijf bij jou in de buurt.