Bedrijventrefpunt
Image default
Woningen

Jungle fever: 4 belangrijke herfsttrends in je kamer

huis te huur

Vindt u in de nabije toekomst uw nieuwe woning, wilt u een nieuw interieur? Of wil je je huis een nieuwe look geven voordat je gaat verkopen? We houden je op de hoogte van indoor trends. Dit najaar hebben we ons laten inspireren door het Amazonewoud.

Trend 1: De jungle is het palet

De populaire kleuren van dit najaar voeren je door het Amazonewoud. Donkergroen en indigo, warme aardetinten en roze roze wisselen elkaar af. Valt de donkergroene muur wat gedurfd voor jou? Benadruk vervolgens het accent door meubels te schilderen of gewoon je plint.

Trend 2: Voeg tribal-stijl toe aan je interieur

Dit najaar zet de jungletrend zich voort in andere delen van je interieur. Scoor met tribale elementen. Denk aan grote palmplanten, rieten meubels en kussens met etnische patronen. Bedrukte linnen stof kan uw eettafel en lakens opvrolijken.

Trend 3: Tonen zijn wederzijds speciale effecten

Deze trend is gewaagd, maar een echte aanrader voor wie een wow-effect wil! Durf te spelen met verschillende tinten onder dezelfde tint om speciale tonale effecten te verkrijgen. Dit geldt zowel voor muren als voor meubels.

Trend 4: Muren zijn als textiel

Wil je iets anders? Dan is de aquarellook misschien iets voor jou. Op deze manier zien je muren er bijna etherisch uit. U vindt op internet veel video’s die u kunt gebruiken om deze look te bereiken. Gebruik in plaats van een kwast een spons en verander geleidelijk van licht naar donker.

Met deze inspiratie heb je weer een stijlvol interieur.

huis te koop in merksem

https://be.propenda.com