Bedrijventrefpunt
Image default
Woningen

Samen oud worden is een mooi verzorgingshuis in Groningen

Heeft u partner hulp nodig waarvoor hij of zij niet meer thuis kan wonen en naar een verzorgingshuis in Groningen moet? Dan wilt u natuurlijk wel mee of bij elkaar te blijven wonen. Dit is niet in alle verzorgingshuizen mogelijk. Bij verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen is dit wel mogelijk. Dit verzorgingshuis heeft namelijk speciale zorgsuites waar u samen met uw partner oud kunt worden. Deze suites zijn dusdanig aangepast dat wanneer u of uw partner andere zorgbehoeften heeft, het alsnog mogelijk is om samen te laten wonen. Daarbij heeft u zelf de mogelijkheid om te bepalen hoeveel zorg er nodig is.

Geniet samen met uw partner van de rest van uw leven

Blijven genieten is enorm belangrijk in het leven. Wanneer het om wat voor reden dan ook niet meer mogelijk is voor u en uw partner om zelfstandig te blijven wonen, kunt u alsnog blijven genieten van de mooie dingen in het leven. Bij dit verzorgingshuis in Groningen kunt u veel leuke dingen ondernemen, zoals het lunchen in een gezellige brasserie. Het wooncomplex in Groningen ligt in een leuke buurt met veel groen, een zwembad om baantjes in te trekken en een brasserie om te genieten van een heerlijke lunch. U heeft bij deze brasserie de keuze uit verschillende gerechten, maar kunt hier natuurlijk ook terecht voor een lekkere kop koffie wanneer uw familie naar Groningen toe komt.

Proef de sfeer tijdens een rondleiding bij dit wooncomplex

Ziet u uzelf samen met uw partner genieten van een kopje koffie en een lekker gebakje in een leuke brasserie in de mooie omgeving van Groningen? Of wilt u de rest van uw leven delen met uw geliefde? Dan kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden en staan graag voor u klaar. U kunt zelf de sfeer proeven tijdens een rondleiding om te zien of dit wooncomplex bij u en uw partner past.