Bedrijventrefpunt
Image default
Woningen

Het hoogst haalbare energielabel voor de Wesen ECO door de nieuwste technologieen

Hoogst haalbare energielabel voor de Wesen ECO.

De allernieuwste elektrische boilers van Wesen, zijn nu verkrijgbaar met energielabel B.

Door de nieuwste technologieen te gebruiken is er nu een boiler gemaakt die voldoet aan de eisen van deze bewuste groene tijden.

Iedereen wil natuurlijk zijn steentje bijdragen aan een beter en gezonder millieu. Door te kiezen voor een elektrische boiler maakt u al een stap in de goede richting. En door een elektrische boiler van Wesen te kiezen maakt u de stap nog wat groter, daar deze energiezuinig is en dus een energielabel B heeft. 

Het design is ook over nagedacht. De geringe diepte van slechts 30 cm zorgt ervoor dat u de elektrische boiler gewoon in het zicht kunt hangen en in de meeste gevallen past de boiler zelfs ook in een keukenkastje. De boiler ziet er aantrekkelijk uit met mooie rondingen en een clean uiterlijk.

 

 

 

De elektrische boilers van Wesen zijn voorzien van twee cilidrische tanks met in iedere tank een verwarmingselement. Dit zorgt voor een snellere opwarmtijd zonder dat dit meer energie kost en minder warmte verlies omdat de tanks kleiner zijn.

De Wesen ECO heeft een bedieningspaneel welke interactief is en erg eenvoudig in gebruik. Zo kunt u de temperatuur selecteren en heeft u ook over het vermogen de controle De boiler heeft ook nog eens een slimme thermostaat. Deze thermostaat onthoud uw huishoud gewoontes en speelt in op uw gebruik.

 

 

 

De boilers van Wesen zijn zowel horizontaal als verticaal te plaatsen en zijn geschikt voor het gebruik voor douche, bad en de wastafel.

Ze zijn zeer gemakkelijk te installeren en worden geleverd met muurbeugel, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie. U kunt er tevens een drukregelaar bij bestellen, ideaal als u bv in een flat woont waar de druk niet constant is. Deze drukregelaar zorgt voor een constante druk in uw woning.

 

Voor meer informatie over deze maar ook vele andere elektrische boilers kunt u eens een kijkje nemen op de website van elektrischeboiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/