Bedrijventrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Online webshop met een uitgebreid LED verlichting assortiment

Bent u opzoek naar een betrouwbare webshop met een uitgebreid assortiment in LED verlichting. Dan bent u bij Euroledshop.nl aan het juiste adres. Heeft u LED inbouwspots voor uw badkamer, veranda of tuin nodig dan heeft u bij Euroledshop.nl een ruime keuze. Zij zijn namelijk een van de grootste spelers op het gebied van veranda / tuin verlichting.

Aandachtspunten tijdens de aanschaf

Euroledshop.nl heeft meerdere modellen in verschillende kleuren en vormen beschikbaar. Bekijk gerust het assortiment op www.euroledshop.nl.

Weet u niet waar u op moet letten tijdens de aanschaf van LED inbouwspots voor uw badkamer, veranda of in uw tuin? Dat is niet erg, want dat gaan wij nu uitleggen.

Alle LED spots hebben een IP-waarde. Deze waarde geeft aan in hoeverre de spot is beschermd tegen water en stof. Hoe hoger de laatste twee cijfers des te beter is de spot beschermd. Voor LED verlichting in een veranda raden wij aan om te kiezen voor een IP-waarde van 44 (IP-44) of hoger. IP-44 geeft aan dat de spot beschermd is tegen water spetters. Perfect voor onder een veranda dus!

Voor uw badkamer heeft u spots met een hoge en lage IP-waarde nodig. Dit omdat er in een badkamer verschil is qua vochtigheid. Wilt u een LED spot boven uw douche of bad plaatsen? Dan kunt u het beste kiezen voor een LED spot met een IP waarde van 65 (IP-65) of hoger. Op de overige plekken in uw badkamer kunt u kiezen voor IP-44. Afhankelijk van hoe dicht deze spot bij de douche of bad in de buurt wordt geplaatst.

Buitenspots zoals bijvoorbeeld LED grondspots of LED prikspots hebben een minimale IP-waarde van 65. Sommige hebben zelf een IP-waarde van 67. Dit betekent dat deze spot zelfs een half uur onder water kan!

Heeft u vragen? Bezoek onze website en neem gerust contact op en wij helpen u graag!