Bedrijventrefpunt
Image default
Winkelen

Energiezuinige elektrische boilers vind je bij elektrischeboiler.eu

Energiezuinige elektrische boilers vind je bij elektrischeboiler.eu

Omdat het er uiteindelijk toch van moet komen, wil je graag nu al van het gas af raken. Maar je kan vast wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuzes. Bij elektrischeboiler.eu helpen ze je graag de energietransitie makkelijk te maken. Zij verkopen immers al jaren elektrische apparatuur; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs antikalk magneten..

Elektrischeboiler.eu is een super duidelijke website met bij ieder product Nederlandstalige handleidingen die je kan downloaden. Overzichtelijke specificaties en alle beschikbare opties die je nodig zou kunnen hebben bij het product dat je wilt bestellen worden weergegeven, simpelweg alleen maar aanvinken.

Door de gerelateerde producten wordt het je nog makkelijker gemaakt de juiste keuze te maken.
Op werkdagen zijn ze altijd telefonisch bereikbaar voor vragen en advies en is er een showroom en afhaaldepot indien je liever geen verzendkosten wilt maken en kan je geholpen worden door de vakmensen ter plaatse. Ook voor eventuele reparaties kan je hier terecht. 

Ze voeren verschillende merken elektrische boilers.

De mooi vormgegeven en energiezuinige boilers van het merk Wesen om er maar eentje te noemen zijn zelflerend en met een diepte van slechts 27 centimeter passen ze gemakkelijk in een keuken- of badkamerkastje. Deze boilers zijn bovendien voorzien van een anti-legionella functie.

Een ander A- merk op de website van elektrischeboiler.eu is het bekende Ariston. Dit merk heeft een mooi clean ontwerp en de boilers hebben een energielabel B.

Deze elektrische boilers hebben een ECO stand, hiermee bespaar je behoorlijk op de energiekosten.

De boilers van het merk DAT (enkele modellen ook weer uitgerust met een smart controller voor de energiezuinigheid) zijn van uitstekende prijs/kwaliteit. Ook weer mooie modellen die je gewoon in het zicht kunt hangen.

Nog een top merk die te verkrijgen is op deze veelzijdige webshop; Lemet. Gemaakt binnen Europa en ook dit merk heeft weer een ECO model, compleet computergestuurd en zal zelf meten aan de hand van een bepaald algoritme wanneer het de beste tijd is voor het verwarmen van het water, door je huishoudgewoontes bij te houden en op te slaan.

De CV ketels op de site komen van de fabriek van Eltherm. De elektrische CV’s van dit merk zijn energiezuinig door de microprocessor gestuurde elektronica, zo kunt u maximaal besparen op de energiekosten en geniet je van langdurig comfort.

Dan de doorstroomapparaten deze komen van het merk Wijas, er kan gekozen worden uit verschillende modellen.

 

 

Ook staat er op de website van elektrischeboiler.eu een ultra handige on-line calculator die je kunt invullen en zo kunt zien welke cv of boiler je nodig hebt en het meest geschikt is voor jouw huidige situatie. 

Alle produkten zijn zeer scherp geprijst omdat er groot ingekocht wordt en alles is op voorraad. Daar wordt je toch energieblij van?

https://elektrischeboiler.eu/