Bedrijventrefpunt
Image default
Vervoer en transport

Recycling meer dan 90%

Nul uitstoot tijdens het gebruik, een ontwerp vol met gerecycleerde materialen, een tweede levensduur voor de batterijen en een hoge recycleerbaarheid aan het einde van zijn levenscyclus: met de Megane E-Tech electric presenteert Renault een gloednieuw en 100% elektrisch model dat het voortouw neemt in een wereld met koolstofarme mobiliteit.

De Megane E-Tech electric maakt onderdeel van een ‘nieuw modellenoffensief’ van Renault (‘nouvelle vague’), waarmee het merk antwoord geeft op de hedendaagse, mondiale uitdagingen. Door innovatie aan milieuvriendelijkheid met elkaar te koppelen, onderstreept de Megane E-Tech electric de nadrukkelijke wens van Renault om een actieve bijdrage te leveren aan de ecologische transitie. Tegelijk draagt het model bij aan de ambitie van de Renault Group om tegen 2040 koolstofneutraal te zijn in Europa. Quentin, Environmental Officer bij de afdeling materiaalontwikkeling van Renault, vertelt het verhaal achter de ‘groene’ auto die hij mee heeft ontwikkeld.

GERECYCLEERDE KUNSTSTOFFEN VEROVEREN EEN PLAATS IN HET INTERIEUR

Talloze componenten in een modern auto-interieur – zoal het dashboard, de middenconsole, de zetelbekleding en de tapijten – bestaat reeds uit gerecycleerde materialen. Zo bevat de nieuwe Megane E-Tech electric circa 28 kilogram aan gerecycleerd plastic. Met dit gegeven sluit het model nog beter aan bij het traject dat Renault zichzelf heeft opgelegd om zijn koolstofvoetafdruk terug te dringen. Tegen 2030 wil de Renault Group immers dat al zijn voertuigen wereldwijd voor minimaal een derde bestaan uit gerecycleerde materialen.

EEN RECYCLEERBAARHEIDSPERCENTAGE VAN MEER DAN 90 PROCENT

De nieuwe Megane E-Tech electric gaat nog een stap verder in zijn ecologische ambities en plaveit de weg voor diverse veelbelovende toekomstige projecten, met name op het gebied van recyling van materialen en metalen die in batterijen worden gebruikt. Deze gerecycleerde elementen zullen ooit worden gebruikt voor de productie van nieuwe batterijen van Renaults Gigafactory die vanaf 2024 zal verrijzen op het gigantische fabrieksterrein van Douai.

Populaire Europese Private Lease Merken

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Er zijn een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Populaire Europese merken om te leasen:

 De Leasemaatschappij koopt de auto en hij blijft hun bezit. Jij houdt je spaargeld dus lekker voor jezelf en hoeft je niet druk te maken over het verkopen of inruilen van je auto. Aan het eind van de overeenkomst lever je de auto weer in en kies je weer een nieuwe.

U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. Kiest u voor Private Lease dan, gaat u geheel zorgeloos rijden in de auto van uw dromen. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden. 

Wil je als particulier een nieuwe of tweedehands auto rijden, zonder onverwachte kosten en geen investering vooraf? Dan is een private leaseauto een goede keuze. Wij omschrijven ‘leasen’ ook wel als een auto-abonnement, waarbij je geniet van de lusten van een auto zonder de lasten.

Wil jij graag een elektrische auto leasen zakelijk? Dat is geen slecht idee en er kunnen verschillende redenen voor zijn. Misschien heb jij een eigen bedrijf en moet jij regelmatig klanten bezoeken. Dan moet je uiteraard goed voor de dag komen. In onze Westerse samenleving is de auto immers een statussymbool. Een elektrische auto wordt als luxueus gezien. Bovendien laat je daarmee weten dat je duurzaam leeft en veel klanten waarderen dit ook. Uiteraard kent een elektrische auto leasen zakelijk nog veel meer fijne voordelen. In deze tekst gaan wij daar wat dieper op in. 

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. De Private Lease overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel.