Bedrijventrefpunt
Vervoer en transport

Autotransporters voor autodealers, particulieren en events

Een autotransporter heeft een enorme toegevoegde waarde voor autodealers, particulieren en bij events. Waarom? De juiste autotransporter zorgt dat u uw voertuig(en) op ieder gewenst moment vervoert naar de plaats van bestemming. Maak hierbij niet de fout om te kiezen voor een standaard uitvoering. Aanhangers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van uw vervoerswens kiest u het best passende model. 

In dit blog geven we per sector aan waar u op moet letten bij de aanschaf van een autotransporter. Komt u er dan nog niet uit? Loop eens binnen bij een specialist voor advies op maat. 

Autotransporters voor autodealers

De meest bekende sector waar gebruikt gemaakt wordt van autotransporters is bij autodealers. Steeds meer mensen verwachten extra service bij de aanschaf van hun nieuwe voertuig. Ze betalen er ook genoeg voor. Autotransporters zijn ideaal om nieuwe auto’s op te halen of om deze te vervoeren naar klanten die geen tijd hebben om deze op te halen. Dat is nog eens extra service waar ze nog maanden over napraten.

Maar welke autotransporter kiest u? Het is te adviseren om na te denken over een open of een gesloten model. Een open aanhanger is beschikbaar in de uitvoering of samenstelling voor een zorgeloos transport van de auto’s.

Verkoopt u vooral luxe auto’s? Dan wilt u ervan verzekerd zijn dat deze in de best mogelijke staat, zonder vuil en krasjes, op de plaats van bestemming komt. Dan adviseren wij om te kiezen voor een gesloten autotransporter. Vraag ook naar de mogelijkheden voor een kantelbare uitvoering. Dit is vooral ideaal bij verlaagde luxe auto’s.

Particuliere autotransporters 

Autotransporters voor particulier gebruik zijn vooral interessant voor mensen die in de vrije tijd veel sleutelen aan auto’s of actief zijn in de autosport. We zien dat veel mensen nog de keuze maken om een aanhanger te huren. Wanneer u deze een enkele keer nodig hebt, is dat een prima optie. Heeft u vaker een autotransporter nodig? Overweeg dan om te investeren in een eigen autotransporter. 

Voor het vervoer van een kleine tot middelgrote auto betaalt u al snel tussen de 150 en 800 euro voor een aanhanger. Bij regelmatig gebruikt verdient u de investering al snel terug en u bent ervan verzekerd dat deze beschikbaar is wanneer u deze nodig heeft.

Zorgeloos transport van en naar autoshows 

Autoshows zijn enorm populair. Het is een mooi moment om de pareltjes bij elkaar te zetten voor de echte liefhebbers. Bij het vervoeren van een of meerdere voertuigen is het aan te raden om hier een autotransporter voor te gebruiken. Wilt u het voertuig zonder vuil op locatie krijgen? Kies dan voor een gesloten autotransporter. Dit biedt uw voertuig de best mogelijke bescherming tegen de meest uiteenlopende weesomstandigheden. 

 

Zo ziet u dat autotransporters in de meest uiteenlopende sectoren van toegevoegde waarde zijn. Laat u adviseren over de mogelijkheden, zodat u jarenlang profiteert van de voordelen.

 

https://gedion.nl/autotransporters/